Καραμιχάλης: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι (81-71) με αντίπαλο τον ΒΑΟ μίλησε ο Δημήτρης Καραμιχάλης στο mgskapollon.gr. Ο έμπειρος κόουτς ανέλυσε τα σημεία που έπαιξαν ρόλο στην ήττα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε μέχρι 17 πόντους (22-39). Επιπλέον, ο Καραμιχάλης στάθηκε στους τραυματισμούς των Θάνου Τσιμπή και Ηλία Μόρα οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΒΑΟ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε καλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εκμεταλλευτήκαμε τα προσόντα μας. Επίσης μας στοίχισε η απειρία των γκαρντ μας και το ότι χάσαμε την ψυχραιμία μας σε κρίσιμα σημεία. Δηλαδή κάναμε βεβιασμένες προσπάθειες σε κάποια σημεία που έπρεπε να ήμασταν πιο συνεπείς. Υπήρχε και ο παράγοντας των ψηλών. Δεν τους παίξαμε πολύ τους ψηλούς, έπρεπε να τους βάλουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές το ένα ημίχρονο ήταν σούπερ και το δεύτερο ήταν κάτω του μετρίου».

Ακόμη, πρόσθεσε για το ματς με τον ΒΑΟ και για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος την Κυριακή (21/10) θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πολυγύρου: «Να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο. Είναι οφθαλμοφανής η απουσία του τραυματία Τσιμπή ενώ έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του Μόρα τις τελευταίες ημέρες. Δεν ρίσκαρα να τον βάλω γιατί το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δυνατό. Τον Μόρα εμείς τον πήραμε για όλη την χρονιά, δεν τον πήραμε για να ρισκάρουμε. Πιστεύω πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας... Αν το συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, θα πάμε καλά. Ολα κρίνονται στην δουλειά και στην υπομονή».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια