Καμμένου: «Ένιωσα ότι δεν είχα λείψει λεπτό από τα παρκέ»

Την περυσινή χρονιά η τύχη της γύρισε την πλάτη, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον περασμένο Μάρτιο την άφησε περίπου επτά μήνες εκτός δράσης. Η ώρα της επιστροφής, ωστόσο, ήρθε για τη Δανάη Καμμένου που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της σε μια ιστορική νίκη. Αυτή της Ελευθερίας Μοσχάτου απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, την πρώτη της ομάδας στην Α1 Γυναικών.

Η έμπειρη γκαρντ που το καλοκαίρι από τα Καλύβια «μετακόμισε» στο Μοσχάτο και το περασμένο Σάββατο έκανε την επανεμφάνισή της στα παρκέ μετά τον τραυματισμό της, αναφέρθηκε στα συναισθήματα της επιστροφής της, στη μεγάλη νίκη της Ελευθερίας, αλλά και τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική νίκη, η πρώτη στην ιστορία της Ελευθερίας Μοσχάτου στην Α1 Γυναικών. Είναι πολύ σπουδαίο για την ομάδα και φυσικά την περιοχή που εκπροσωπεί. Η συμμετοχή μας στην Α1 Γυναικών ήταν κάπως απρόσμενη, όμως αποτέλεσε  μια ευχάριστη έκπληξη για όλη την ομάδα. Είναι σημαντικό για μια παίκτρια να αγωνίζεται στην Α1 και ήταν κάτι που το ήθελα πολύ», δήλωσε η Καμμένου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας. «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο ομάδες εξίσου. Εμείς ίσως λίγο παραπάνω... Θα ήθελα, ωστόσο, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα για την εξαιρετική καλή προσπάθεια που έκανε. Θεωρώ ότι εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, είχαμε καθαρό μυαλό σε κρίσιμα σημεία και πήραμε τη νίκη».

Στη συνέχεια η έμπειρη γκαρντ μίλησε για τη σημασία που είχε προσωπικά για την ίδια ο συγκεκριμένος αγώνας, ο οποίος σήμανε και την επίσημη επιστροφή της στα παρκέ. «Για μένα ήταν πολύ σημαντικός αυτός ο αγώνας, καθώς ήταν η πρώτη μου συμμετοχή μετά τον τραυματισμό μου τον περασμένο Μάρτιο. Περίμενα με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή.  Ένιωσα ότι δεν είχα λείψει λεπτό από τα παρκέ. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει αυτή τη νίκη και απολαύσαμε όλοι την επιτυχία. Πετύχαμε μια ιστορική νίκη και είμαι χαρούμενη που συμμετείχα και εγώ σε αυτή».

Οσο για τους στόχους της Ελευθερίας Μοσχάτου η Δανάη Καμμένου απέφυγε τα μεγάλα λόγια. «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε κάθε Κυριακή ωραίο μπάσκετ, να προσφέρουμε θέαμα και να προσελκύσουμε κόσμο στο γήπεδο και κυρίως τα νέα παιδιά. Μακάρι να φέρουμε περισσότερα παιδάκια στο άθλημα, καθώς αυτό θα είναι η πιο μεγάλη μας επιτυχία. Από εκεί και πέρα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία. Είμαστε ακόμα στην αρχή και θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια