Απάντηση του Αγίου Δημητρίου στην Αναγέννηση Φλόγα

Από τον Αγιο Δημήτριο πήραμε την κάτωθι ανακοίνωση, με την οποία απαντά στην Αναγέννηση Φλόγα για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι:

«Στη χώρα των ανθρώπων που "πέφτουν απ' τα σύννεφα", αναμενόμενο ήταν να...πέσουμε κι εμείς από τα σύννεφα διαβάζοντας την ευφάνταστη ανακοίνωση που εξέδωσε η χθεσινή μας αντίπαλος, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία.

Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, η δυνατότητα του εμπνευστή/συγγραφέα/σεναριογράφου να χωρέσει τόσες ανακρίβειες και ηθελημένες στρεβλώσεις σε τόσο μικρό χώρο. Κάποιο γραφείο πολιτικού τον περιμένει για μια λαμπρή καριέρα. Ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν...

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηριστικά του ήταν η δύναμη εκατέρωθεν και η απόφαση των διαιτητών να το επιτρέψουν αυτό, θέλει μεγάλη φαντασία να θεωρείς ότι αδικήθηκε καταφανώς η ομάδα σου, που σε όλο το 1ο ημίχρονο είχε ελάχιστα ομαδικά φάουλ και μόνο 1 (!!!) σε όλη τη 2η περίοδο που υποτίθεται ότι αδικήθηκε σφόδρα.

Θέλει και θράσος περίσσιο το να αποκρύπτεις τεχνηέντως ότι ο τραυματισμός των 2 παικτών προήλθε από ενέργεια του δικού σου αθλητή ενώ πίεζε σε όλο το γήπεδο τον αντίπαλό του, ακούσια μεν και "πάνω στη φάση", αλλά υπαιτιότητα υπήρχε και φάουλ καταλογίστηκε εις βάρος της ομάδας σου.

Εκεί που η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά, ήταν στην πρόταση "να τρέχουμε στα νοσοκομεία", καθώς οι εκπρόσωποι της Αναγέννησης Φλόγας έλαμψαν εκτυφλωτικά δια της απουσίας τους από τη μεταφορά και εξέταση των τραυματιών στο νοσοκομείο. Τον τραυματία αθλητή τους συνόδευσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικοί μας εκπρόσωποι (Μάριος Βαμβακιδης και Δημήτρης Βουγιουκλής συγκεκριμένα), γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από οικείο του πρόσωπο.

Η διαιτησία και σε αυτό το  ματς (και σε πολλά άλλα, σε όλες τις κατηγορίες, σε όλα τα αθλήματα, σε ολόκληρο τον κόσμο) δεν απέφυγε λάθη ένθεν & ένθεν (παράπονα  έχουμε κι  εμείς, καθώς, μεταξύ άλλων, παράταση δε θα χρειαζόταν αν είχε καταλογισθεί το εξόφθαλμο αντιαθλητικό φαουλ πάνω στον Κασαπλέρη, ενώ έφευγε στον αιφνιδιασμό 10" πριν τη λήξη), αλλά λάθη τελικά δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Αίολες κατηγορίες για μετατόπιση ευθυνών και δημιουργία εντυπώσεων δε μας αγγίζουν.

Παίζουμε ερασιτεχνικό μπάσκετ για το κέφι μας, επενδύοντας υστέρημα χρόνου και κόπου (και χρημάτων) και το μόνο "αντιαθλητικό" γύρω από αυτή τη δυνατή αναμέτρηση μεταξύ αξιόμαχων ομάδων που διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, είναι να βγάζεις ανακοινώσεις με ανακρίβειες και ψέματα για να μειώσεις την αξία της νίκης του άλλου. Τη δική σου ομάδα και τη δυναμική της υπονομεύεις μόνο...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια