Καραμιχάλης: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αμυντικά-Ο κόσμος θα μας δώσει δύναμη…»

Τον ΑΟ Πολυγύρου υποδέχεται την Κυριακή (21/10, 18.00) ο Απόλλων Καλαμαριάς ο οποίος θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καραμιχάλης μίλησε στο mgskapollon.gr για το παιχνίδι που έρχεται, για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του στον κυριακάτικο αγώνα αλλά και για κομμάτι της στήριξης του κόσμου. Αρχικά ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω πως μάθαμε από τα λάθη μας που έγιναν την πρώτη αγωνιστική. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά έβαλαν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν».

Συνεχίζοντας για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΑΟ Πολυγύρου, τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα και πρέπει από την αρχή ως το τέλος του αγώνα να είμαστε προσεκτικοί πάνω από όλα στην άμυνα, στον έλεγχο του ρυθμού και να μην έχουμε στο μυαλό μας το πώς θα τελειώσουμε το παιχνίδι από την αρχή. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

Η στήριξη του κόσμου του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι απαραίτητη για τον αγώνα της Κυριακής και ο Καραμιχάλης υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Είναι μια ομάδα που θέλει την υποστήριξη του κόσμου της Καλαμαριάς και όσοι περισσότεροι έρθουν για να δουν αυτά τα παιδιά και να τα χειροκροτήσουν, θα μας δώσουν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε περισσότερη εργατικότητα και να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια