Η απάντηση των Πρωταθλητών Πανοράματος στην επιστολή της ΑΕ Πυλαίας για τα γεγονότα στο μεταξύ τους παιχνίδι για το εφηβικό πρωτάθλημα

Από τους Πρωταθλητές Πανοράματος πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Στις 07.10.2018 γίναμε μάρτυρες μιας διαδικτυακής ανακοίνωσης πρωτοφανούς χυδαιότητας από την ΑΕ Πυλαίας που σκοπό είχε να βλάψει προσωπικά την εικόνα του υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου μας κ. Λαζάρου Θωμά σε βαθμό που να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν υπάρχει δόλος πίσω από αυτήν.

Με την παρούσα επιστολή που κοινοποιήθηκε και στην ΕΚΑΣΘ θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την τάξη και να εξιστορήσουμε την αλήθεια των όσων συνέβησαν:

Στις 06.10.2018 και ώρα 21:45 διεξήχθη ο αγώνας για το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΘ στο κλειστό γυμναστήριο Πανοράματος μεταξύ των Πρωταθλητών Πανοράματος και της ΑΕ Πυλαίας .Ένα τοπικό ντέρμπυ λοιπόν μεταξύ δυο ομάδων του ίδιου Δήμου που εξαρχής δεν ξεκίνησε καλά αφού από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο η προπονήτρια της αντίπαλης ομάδας αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού και ο βοηθός προπονητή χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση στα 12’’ πριν την λήξη κι ενώ το σκορ ήταν 63-70 υπέρ της ΑΕ Πυλαίας με το παιχνίδι τυπικά να χει λήξει, δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ υπέρ της ΑΕ Πυλαίας με τον βοηθό προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας να περνάει την γραμματεία και απευθυνόμενος στους δυο προπονητές του συλλόγου μας να τους λέει “οκτώ αντιαθλητικά κάνατε για να σας δώσει ένα”.  Τότε υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο της ομάδας μας που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας και ο βοηθός τη ΑΕ Πυλαίας που είχε αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.

Από την απέναντι πλευρά του γηπέδου υπήρχαν δυο παλικάρια φίλαθλοι της ΑΕ Πυλαίας(δεν τους γνωρίζει τελικά κανείς) που έβριζαν τον βοηθό προπονητή μας, ενώ όταν αυτός κινήθηκε στην κερκίδα μετά την αποβολή, αυτοί με την σειρά τους μαζί με 2-3 γονείς αθλητών της ΑΕ Πυλαίας κινήθηκαν απειλητικά προς τον προπονητή μας με την άμεση παρέμβαση γονέων αθλητών του συλλόγου μας.

Oταν ο προπονητής μας κινήθηκε προς τον βοηθό προπονητή της ΑΕ Πυλαίας που στεκόταν μπροστά στην πόρτα των τουαλετών του γηπέδου(δίπλα ακριβώς είναι και η έξοδος των φιλάθλων) απευθύνθηκε στον βοηθό της ΑΕ Πυλαίας λέγοντας του πως “εσύ φταις εσύ το χάλασες το παιχνίδι” και ύστερα από ύβρη που δέχθηκε από τον βοηθό προπονητή της ΑΕ Πυλαίας τον απώθησε από το στήθος προς τα πίσω με αποτέλεσμα να αλληλοδιαπληκτισθούν  και εκεί επενέβησαν οι γονείς ώστε να τους χωρίσουν .

Οι ισχυρισμοί περί πλαισιωμένου προπονητή από γονείς της ομάδας( που αν δεν ήταν αυτοί οι προπονητής μας θα χε δεχθεί επίθεση από τους δυο νεαρούς και 2-3 γονείς μαζί)να εκτοξεύει ακατανόμαστες ύβρεις ενώ ποτέ ο προπονητής μας δεν έβρισε τον προπονητή της ΑΕ Πυλαίας , οι ισχυρισμοί περί πιασίματος του βοηθού προπονητή από τον λαιμό και σύρσιμο στις τουαλέτες ενώ απωθήθηκε από το στήθος μπροστά στην πόρτα της τουαλέτας, και η εικασία ότι ήταν έτοιμος να γρονθοκοπηθεί και ότι σώθηκε την τελευταία στιγμή, αποτελούν συκοφάντηση και διαστρέβλωση της αλήθειας.

Κανείς από τους δυο προπονητές δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση να  χειροδικήσει ή να γρονθοκοπήσει τον άλλον. Στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο πρώτος ο βοηθός προπονητή της ΑΕ Πυλαίας και στη συνέχεια ο κ. Λαζάρου. 

Θεωρούμε λοιπόν άστοχη και ατυχή την ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 07.10.2018 καθώς και τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο και την υπόληψη του προπονητή μας κ .Λαζάρου Θωμά.

Ως σύλλογος όμως  αισθανόμαστε την ανάγκη να αποδοκιμάσουμε το συγκεκριμένο  γεγονός  που ήταν απόρροια μίας ατυχούς στιγμής και των δύο μερών.

Ωστόσο θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δυο προπονητών που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκε κάθε παρεξήγηση και παρερμηνεία , ενώ οι δυο τεχνικοί συμφώνησαν πως το θέμα θεωρείται λήξαν για το κάλο όλων. Άλλωστε και οι δυο τους διακρίνονται για την αγάπη και το πάθος τους για το άθλημα .

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος και το ΔΣ
Πρωταθλητές Πανοράματος»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια