Καλύτερες στην επανάληψη οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Παντελάκης και Σπυριδοπούλου

Με πλουραλισμό στην επίθεση και εκμεταλλευόμενος το βάθος του πάγκου του ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Γλυφάδα με 79-56 των Καλυβίων. Η νεοφώτιστη ομάδα αιφνιδίασε στο ξεκίνημα τις ερυθρόλευκες, οι οποίες στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό και έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Δεκάλεπτα: 15-17, 41-32, 63-45, 79-56
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος-Λύρας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 7(1), Μάζιτς 11, Σταμάτη 9(1), Αυτζή 2, Σπυριδοπούλου 13(1), Παυλοπούλου 6, Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 8(2), Λίτσι 6, Τζόνσον 8, Κοσμά 7.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Αναγνώστου): Άλιξ 12, Ντέιβις 16, Ρεντζεμπέρη 3, Κόνιαλη 5(1), Πολίτη, Μαστρογιαννίδου, Σεμανιάκου 5(1), Γιαρόζ 15, Σταμάτη.

*Ο Ολυμπιακός πριν έναρξη της αναμέτρησης τίμησε την Τάνια Χαλιβέρα για την προσφορά της με την ομάδα τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Μετά από το παιχνίδι με την Fenerbahce στην Χαλκίδα, παίξαμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα απέναντι στα Καλύβια και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Πιέσαμε σωστά, είχαμε καλές αντιδράσεις όταν έπρεπε και παραμείναμε αήττητοι στην Ελλάδα. Πραγματοποιήσαμε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, πήραμε την πρώτη μας νίκη και τώρα θα ξεκουραστούμε και θα επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας για την Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση με την Sopron Basket στην Ουγγαρία».

Η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς μετά την ήττα μας από την Fenerbahce. Θέλαμε να πετύχουμε μία εύκολη νίκη γιατί τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Sopron Basket στην Ουγγαρία. Δουλέψαμε κάποια πράγματα με τα Καλύβια για το ματς της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα και τα πήγαμε αρκετά καλά. Κάθε μέρα κάνουμε πολύ δουλειά στις προπονήσεις και γινόμαστε καλύτερες και αυτό θα φανεί και στα επόμενα ματς που θα δώσουμε γιατί υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια