Επεισόδια στο χθεσινό παιχνίδι εφήβων στο Πανόραμα καταγγέλλει η ΑΕ Πυλαίας

Η ΑΕ Πυλαίας εξέδωσε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση η οποία κοινοποιήθηκε και στην ΕΚΑΣΘ:

«Στις 6/10/2018 και ώρα 21.45 διεξήχθη αγώνας εφήβων μεταξύ των ομάδων Πρωταθλητές Πανοράματος και ΑΕ Πυλαίας στο ΔΑΚ Πανοράματος.

Με την παρούσα επιστολή θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε την ΕΚΑΣΘ για τα αδιανόητα και ντροπιαστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα εις βάρος της ομάδας μας, των προπονητών μας και των γονιών των αθλητών από τον βοηθό προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών της γηπεδούχου ομάδας κ. Λαζάρου.

Πιο συγκεκριμένα 12’’ πριν την λήξη της παράτασης και ενώ το σκορ ήταν 63-70, αποβλήθηκαν με τεχνική ποινή και οι δυο προπονητές για διαμαρτυρία στους διαιτητές. Κατευθυνόμενοι προς την έξοδο του γηπέδου, ο κ. Λαζάρου ανέβηκε στις εξέδρες του γηπέδου και πλαισιωμένος από γονείς των παιδιών της ομάδας του, άρχισε να εκτοξεύει απειλές και ακατανόμαστες ύβρεις προς τον κ. Μετριτίδη, υποσχόμενος ταυτόχρονα ότι «θα τον περιποιηθεί» μετά την λήξη του αγώνα.

Ο εκτός εαυτού κ. Λαζάρου δεν άντεξε να περιμένει τη λήξη του αγώνα και σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε προς τον κ. Μετριτίδη, ο οποίος καθόταν σιωπηλά στην έξοδο του γηπέδου με τον δωδεκάχρονο γιο του, πιάνοντας τον από τον λαιμό και απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα, μπροστά στους αθλητές, στους φιλάθλους-γονείς. Τον έσυρε μέσα στις τουαλέτες του γηπέδου και ενώ ήταν έτοιμος να τον γρονθοκοπήσει, επενέβησαν γονείς και αθλητές και τον ακινητοποίησαν πριν συμβεί το χειρότερο.

Επικράτησε αναβρασμός στο γήπεδο και στις κερκίδες, διακόπηκε ο αγώνας για κάποια λεπτά και στο τέλος με τη βοήθεια όλων επικράτησε ψυχραιμία μετά την φυγή του κ. Λαζάρου από το γήπεδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προπονητής διαμαρτύρεται και αποβάλλεται, δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία δεν είναι στην καλύτερη μέρα της, αλλά είναι η πρώτη φορά που προπονητής υβρίζει, απειλεί και χειροδικεί εναντίον συναδέλφου του προπονητή χωρίς λόγο και αιτία.

Περιμένουμε την τελική απόφαση του κ. Μετριτίδη, για το αν τελικά θα απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια