Νίκη με αφιέρωση για τον ΠΑΟΔ

Την τρίτη του νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΔ και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην καλή ομάδα του Ορφέα Πλαγιαρίου με 49-56.

Ενώ ο ΠΑΟΔ ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 15 πόντους, η ομάδα του Ορφέα κατάφερε στο τρίτο δεκάλεπτο να μειώσει αλλά και να περάσει με 1 πόντο (34-33).

Το τρίποντο του Παπαβασιλείου έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΟΔ και με το σκοράρισμα του Πέτρου Τσαπάρα, του Παπαδόπουλου και την δυνατή άμυνα όλων των παικτών, ο ΠΑΟΔ κατάφερε να κερδίσει τον εκτός έδρας αγώνα.

Ο προπονητής Σουρμελίδης διαχειρίστηκε πολύ σωστά τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και με σωστά τάιμ-άουτ και οδηγίες κατάφερε να φέρει την νίκη.

Όλοι η ομάδα του ΠΑΟΔ επιθυμεί να αφιερώσει την νίκη στο παίκτη της Σάκη Κλεινο, ο οποίος υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα την περασμένη Δευτέρα, μαζί με ευχές για περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ.

Δεκάλεπτα: 5-18, 22-31, 38-46, 49-56
Διαιτητές: Κανελλίδης-Εκιτζίδης
Ορφέας Πλαγιαρίου (Τζίκος-Σπανός): Φιλιππίδης 8, Γκουντιακας 2, Χατζηδημητρίου 4, Χειμωνίδης 3 (1), Τοσουνίδης , Διαμαντόπουλος 12, Αθανασόπουλος 10, Λαμπρόπουλος 9 (1), Αβραμίδης, Ουζούνης .
ΠΑΟΔ (Σουρμελίδης): Κουτσοβασίλης , Αγγελόπουλος 6, Παπαδόπουλος 12 (4), Τσαπάρας Π. 21(2), Χατζηγιαννάκης 5, Τσαπάρας Θ. 4 Παπαβασίλειου 8 (1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια