Νίκη στην παράταση για τον Αγιο Δημήτριο-Ανακοίνωση της Αναγέννησης Φλόγας για τη διαιτησία

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αγιος Δημήτριος επικράτησε στην παράταση με 66-64 της Αναγέννησης Φλόγας.  
Δεκάλεπτα: 7-20, 26-30, 37-39, 51-51(κ.α.), 66-64
Διαιτητές: Παπαδόπουλος – Καραβας
Αγιος Δημητριος (Κουμαρας): Νικολαϊδης 15, Οικονόμου 1, Κουτσουρίδης, Τζουρτσιώτης 1, Γιαγκόπουλος 2, Μπατσίλας 8, Χαλκίδης 6(1), Κασαπλέρης 18(3), Ταλιώτης 11(3), Δημητρόπουλος 4.
Αναγέννηση Φλόγα (Γιαννάκαρος): Τσαϊρίδης 8, Ιορδανίδης 5, Σιουλας, Στεψιανός 23(5), Κιουρσίδης, Ονταμπάσογλου 10(1), Αβραμίδης, Μόσχος 13(3), Χατζηλιάδης 3(1), Καλπακίδης, Κιζιρίδης 2, Ταξιλταρίδης.

Από το ΔΣ της Αναγέννησης Φλόγας Πολίχνης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοινώθηκε το εξής:  

«Είναι πάντα καλύτερο να αφήνεις κάποιο χρόνο να περνά μετά από ένα ματς και μετά να κάνεις την όποια κριτική για το παιχνίδι αυτό.

Πέμπτη βράδυ στο κλειστό της ΜΕΝΥ οι διαιτητές ήταν ανίκανοι να διευθύνουν τον αγώνα μεταξύ του Αγίου Δημητρίου και της Αναγέννησης Φλόγας. Και για να γίνουμε πιο σαφείς:

Στο πρώτο δεκάλεπτο παίχθηκε μπάσκετ χωρίς "ξύλο". Αποτέλεσμα δεκαλέπτου 7-20. Δεύτερο δεκάλεπτο, το αντιαθλητικό παίξιμο των αντιπάλων μας έφερε αποτέλεσμα, κάθε επαφή και φάουλ που οι διαιτητές τα άφηναν ασφύριχτα και πάντα εις βάρος της ομάδας μας.

Οι εν λόγω διαιτητές άφησαν το παιχνίδι να παίζεται έτσι με αποτέλεσμα να έχουμε δύο τραυματίες να τρέχουμε στο νοσοκομείο και ο δικός μας αθλητής, Κιζιρίδης, να είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κλινήρης για ένα 48ωρο. Αυτά ήταν τα κατορθώματα των κυρίων Παπαδόπουλου Κ. και Καραβά Α.

Τώρα εύλογο το ερώτημα ποιός πληρώνει τα νοσήλεια και τα μεροκάματα των παιδιών που τραυματίστηκαν και ποιά θα είναι η συμπεριφορά μας απέναντι στους διαιτητές αυτούς αν κατά λάθος ξαναβρεθούν μπροστά μας. Αυτά κύριοι της Επιτροπής διαιτησίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια