Κυριακάκης: «Εχουν τύχη αύριο οι γυναίκες του Ολυμπιακού»

Από τον… γκουρού του γυναικείου Μιχάλη Κυριακάκη πήραμε και δημοσιεύουμε το σχόλιό του για το αυριανό παιχνίδι της Ευρωλίγκα γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσέ:

«Αύριο ο Ολυμπιακός βουτάει στα βαθειά νερά της Ευρωλίγκα γυναικών με βασικό και μεγάλο στόχο  για μένα, αφού είναι πρωτάρης, την αποφυγή των δυο τελευταίων θέσεων του ομίλου που σημαίνουν οριστικό αποκλεισμό από την συνέχεια.

Πρώτος αντίπαλος η πρωταθλήτρια Τουρκίας Φενερμπαχτσε. Τεράστιο όνομα και στο γυναικείο μπάσκετ.

Στην Χαλκίδα θα παραταχθεί χωρίς πλήρη σύνθεση καθώς δεν θα αγωνιστούν οι δυο Αμερικανες Χαρτλευ και Στοουκς.
Για όσους ενδιαφέρονται τι θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός. Μια πρώτη γνωριμία με την Φενερ της Γαλλίδας κόουτς Βαλερυ Γκαρνιε που έρχεται από ήττα στα Άδανα.

Η Λευκορωσιδα Βερεμεενκα που βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα, η Αμερικανα διεθνής, νούμερο 1 στα ντραφτ πρόπερσι Πλαμ, η εμβληματική αρχηγος Καρτάλι, η σεντερ Βαν, το Ιταλικο δίδυμο διεθνείς Σοτανα και Ζανταλατσινι και τέλος οι τέσσερις διεθνείς Τουρκάλες Τσορα, Σενγιρεκ, Κανιτεζ και η πανύψηλη Ουραλ.

Η γνώμη μου; Ο καλός Ολυμπιακός έχει τύχη απέναντι σε μια ομάδα που κάθε εβδομάδα αλλάζει σύνθεση και δεν δείχνει σε καλή κατάσταση. Αύριο στο παρκέ τα υπόλοιπα...»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια