Καντζιλιέρης: «Δύναμη του Παναθηναϊκού ο κόσμος»

Ο Παναθηναϊκός έφθασε με άνεση στη νίκη επί της Τερψιθέας, στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά ο προπονητής του δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία των παικτριών του.

Το ζητούμενο, η επικράτηση απέναντι στο συγκρότημα της Γλυφάδας και η πρόκριση στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ήρθε για τις «πράσινες» χωρίς να εντυπωσιάσουν. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του τεχνικού τους, Γιώργου Καντζιλιέρη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και οι παίκτριες ήταν λίγο αγχωμένες στο πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, στη συνέχεια βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, τρέξαμε και τα καταφέραμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, που όμως πρέπει να περιορίσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα».

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και περί τους πεντακόσιους φιλάθλους του, με το Γιώργο Καντζιλιέρη να τους ευχαριστεί θερμά για τη συμπαράστασή τους σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα τους: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, είναι πάντα η δύναμή μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια