Με το βλέμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ-Ηττήθηκαν με 90-56 από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλαδας-Υβρεις κατά Βασιλακόπουλου και Σαββίδη- Τι δήλωσαν Παντελάκης και Τόμας-Φωτορεπορτάζ

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ που γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό με 90-56 και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ασπρόμαυρες» ήταν κοντά στο σκορ μόνο στην πρώτη περίοδο, ενώ στην τελευταία η διαφορά ξέφυγε υπέρ της ομάδας του Πειραιά.   
Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ, «άξιο αναφοράς είναι ότι για άλλη μια φορά υπήρξαν εμετικά αντεθνικά συνθήματα εναντίον της ελληνικότητας της Μακεδονίας, καθώς και υβριστικά συνθήματα για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη.

Περίεργοι είμαστε αν αυτά έγιναν αντιληπτά από τους διαιτητές του αγώνα και αν θα αναγραφούν στο φύλλο αγώνα και στα σχετικά έγγραφα.Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνος αναγράφηκαν μόνο οι ύβρεις κατά του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, οι οποίες όντως υπήρξαν, ενώ ουδεμία αναφορά έγινε στις αντεθνικές ύβρεις και στις ύβρεις κατά του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη».

Δεκάλεπτα: 27-17, 51-34, 69-49, 90-56
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Κώτσου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τόμας 20(2), Μάζιτς 15(3), Σταμάτη, Σπυριδοπούλου 5(1), Παυλοπούλου 9(1), Νικολοπούλου 4, Σωτηρίου 15(2), Λίτσι 7(1), Τζόνσον 7, Κοσμά 7(1).
ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Πολυμένη, Λύμουρα 16(2), Κωτούλα 1, Λέξα, Καρλάφτη 10(2), Κριμίλη 1, Ταρπάγκου 2, Καρακούλα, Τζέλου, Γκόβαν 3,Τζακσον 15(1), Ουίλιαμς 8.

Τι δήλωσαν Παντελάκης και Τόμας

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε μετά την αναμέτρηση ότι: «Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς.

Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με την Fenerbahce για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Από την μεριά της, η Τζέσικα Τόμας δήλωσε ότι: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια