Στους ομίλους της Ευρωλίγκα οι γυναίκες του Ολυμπιακού-Επικράτησαν στην Κρακοβία της Βίσλα με 46-47

Αν και ήταν πίσω στο σκορ με 46-43 λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, οι γυναίκες του Ολυμπιακού έκαναν σερί 4-0, επικράτησαν με 46-47 της Βίσλα στην Κρακοβία και προκρίθηκαν στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Hρωίδα η Πηνελόπη Παυλοπούλου η οποία πέτυχε το καλάθι της νίκης, στα οκτώ δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης
Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και είχαν το προβάδισμα. Παρ’ όλα αυτά στο φινάλε του αγώνα, ένα καλάθι της Κάναντα έφερε μπροστά τις γηπεδούχες.

Η Παυλοπούλου όμως η οποία είχε σκοράρει και για την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου αγώνα ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη και χάρισε μία μεγάλη πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Η Άννα Σπυριδοπούλου με 12 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ των θριαμβευτριών, ενώ για τις ηττημένες, η Ροντρίγκεθ ηγήθηκε με 17 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο Β' όμιλο της Euroleague μαζί με Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Αβενίδα Σαλαμάνκα (Ισπανία), Χατάι ΒΒ (Τουρκία), Φλαμ Καρόλο Μπάσκετ (Γαλλία), και το νικητή του 4ου Προκριματικού (Ρίγα-Βενέτσια).

Δεκάλεπτα: 14-19, 21-28, 36-39, 46-47
ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ: Κάναντα 14, Μούγιοβιτς, Αραούχο 6 (2), Μάνσο 17 (1), Ράσελ 9, Κόντε, Γιάκουμπιουκ, Ορόζονα, Γκράμπσκα, Νιέτζβετσκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τζονσον 6, Κοσμά, Παυλοπούλου 6, Σωτηρίου 9, Σπυριδοπούλου 12(4), Αυτζή 3(1), Λίτση, Μάζιτς 4, Σταμάτη, Τόμας 7.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια