Φιλική νίκη επί της Καλαμπάκας για τον ΓΣ Φαρσάλων-Φωτορεπορτάζ

Νίκη με 62-54 για τον ΓΣ Φαρσάλων, στον φιλικό αγώνα που ολοκληρώθηκε  πριν λίγο , στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων, απέναντι στον ΑΟ Καλαμπάκας.

Χρήσιμα συμπεράσματα «έβγαλαν» Χάρης Φόρος και Κώστας Σδράκας από το σημερινό φιλικό , στο οποίο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα μοιράζοντας τον χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ , σε ένα κλειστό παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, πηγαίνοντας χέρι - χέρι μέχρι το 25-23 του ημιχρόνου.

Στη δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τον Γ.Σ. Φαρσάλων  να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο κράτησε ως το τέλος του αγώνα κατακτώντας την νίκη με 62-54.

Από την ομάδα του Χάρη Φόρου έλειπαν από το εν λόγω παιχνίδι οι Χαιρετίδης, Συνετός και Λούτας.

 Ο ΓΣ Φαρσάλων έδειξε ποιο έτοιμος από την Καλαμπάκα, που όμως παρά την ήττα,  είχε ένα καλό πρόσωπο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους Φαρσαλινούς φιλάθλους .

Να θυμίσουμε ότι ο ΓΣ Φαρσάλων το ερχόμενο Σάββατο στις  18.00 ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του, καθώς αντιμετωπίζει για τον θεσμό του κυπέλλου τον  ΚΣ Γέφυρας.

Αντίθετα η Καλαμπάκα συνεχίζοντας την προετοιμασία της δίνει αύριο φιλικό με τους Γόμφους και την Κυριακή με τους Δαναούς Τρικάλων.

Δεκάλεπτα:17-13, 25-23, 47-38, 62-54
Διαιτητές:Τζαφλέρης , Μπουγλός Π.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια