Φιλικό στη Λάρισα με τον Ερμή Αγιάς αύριο για το ανδρικό του Ηρακλή

Με δυνατό φιλικό τεστ θα συνεχίσει αύριο Τετάρτη 5/9 την προετοιμασία του ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας τον Ερμή Αγιάς, στις 17:30. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα παραταχθεί πλήρης, όπως όλα δείχνουν, και θα έχει την ευκαιρία απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας.

 Είναι το δεύτερο φετινό φιλικό παιχνίδι μετά απ' αυτό με το Ανατόλια. Να σημειωθεί ότι το επόμενο, τρίτο στη σειρά, φιλικό θα είναι πάλι με το Κολέγιο, το Σάββατο 8/9, στην έδρα του, σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Την Πέμπτη 6/9 η ομάδα θα παραβρεθεί σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή της η ιδιοκτησία του Εστιατορίου «Θερμαϊκός» (Καποδιστρίου 2 & Θέτιδος, Καλαμαριά - Νέα Κρήνη, τηλ.: 2310-441990).

Συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας. Εντός των ημερών θα εκδοθεί η αναλυτική ανακοίνωση με διευκρινίσεις για τιμές και παροχές. Οι ενδιαφερόμενοι και οι κάτοχοι περσινών θέσεων μπορούν να επικοινωνούν με το info@iraklis-bc.gr ή iraklisbc@hotmail.com για διευκρινίσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια