Σπυριδοπούλου: «Η ομάδα είναι μια γροθιά»

Στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης (22-30/9) βρίσκεται η Εθνική Γυναικών. Ο κύκλος των φιλικών ολοκληρώθηκε για την ομάδα, η οποία πλέον δουλεύει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η Αννα Σπυριδοπούλου δεν κρύβει ότι η Εθνική έχει μάθει να τα καταφέρνει στα δύσκολα και να είναι μια γροθιά. «Η ομάδα μας έδωσε μια σειρά από δυνατά φιλικά και έχουν βγει αρκετά συμπεράσματα. Προετοιμαζόμαστε πια για το πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασία μας, αλλά δεν το βάλαμε κάτω.  Καθημερινά προσπαθούμε η μία να συμπληρώνει το κενό της άλλης και δουλεύουμε σκληρά, ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στο παγκόσμιο που έρχεται σε λίγες ημέρες Αυτή η ομάδα έχει μάθει να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα, να είναι μια γροθιά και θέλω να ελπίζω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στους αγώνες».

Η Σπυριδοπούλου είναι από τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο. «Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορούμε να συμμετέχουμε σε εθνικό επίπεδο. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και γενικότερα για κάθε αθλήτρια να παίρνει μέρος στους αγώνες αυτούς. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω μαζί με τις συμπαίκτριές μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Γυναικών στον όμιλο είπε: «Αναμφίβολα συμμετέχουμε έναν όμιλο με καλές και δύσκολες ομάδες. Εμείς προετοιμαζόμαστε καθημερινά και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση με τον Καναδά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια