Χριστινάκη: «Όνειρό μας πλέον η οκτάδα»

Η Εθνική Γυναικών μπόρεσε να περάσει στις 12 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τενερίφη, αλλά δεν μένει πια εκεί. Θέλει να συνεχίσει για ψηλότερα όπως τονίζει η Ελεάννα Χριστινάκη, καθώς όλη η ομάδα ονειρεύεται πια την οκτάδα.

«Είχαμε πάθος, ψυχή, παίξαμε εξαιρετική άμυνα και αυτό είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας σε αυτή την ομάδα… Μας βγήκε το παιχνίδι, είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και αξιοποιήσαμε κάθε παίκτρια πολύ καλά», ήταν αρχικά τα λόγια της νεαρής φόργουορντ αναφερόμενη στον αγώνα με τη Κορέα.

Η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε και για τη μεταμόρφωση της Εθνικής. «Το πρώτο παιχνίδι ήταν λίγο περίεργο και σε κάθε πρεμιέρα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να περιμένεις. Εμείς είχαμε και τα προβλήματα των τραυματισμών… Σημασία βέβαια δεν έχει πως ξεκινάς αλλά πως τελειώνεις. Και εμείς στα τελευταία δυο παιχνίδια έχουμε δείξει έναν πάρα πολύ καλό εαυτό και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

Στην ερώτηση αν έχει ταβάνι αυτή η ομάδα σχολίασε. «Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Φυσικά θα ήθελα πολύ να περάσουμε στην οκτάδα του Παγκοσμίου. Είναι το όνειρο όλων μας και ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια