Καλτσίδου: «Το παιχνίδι χάθηκε από δικά μας λάθη»

Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνει στην Εθνική Γυναικών η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Τενερίφη. Η ήττα από τη Νιγηρία στις λεπτομέρειες αφήνει την ομάδα εκτός προημιτελικών βάζοντας τέλος στο… όνειρο.
Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τον αγώνα με τη Νιγηρία κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της συμμετοχής της Εθνικής στη διοργάνωση. «Δεν μπορείς να το πεις αποτυχία. Θεωρώ όμως ότι όσοι είμαστε εδώ στο Παγκόσμιο δεν το θεωρούν και επιτυχία. Το παιχνίδι χάθηκε από δικά μας λάθη, καθώς δεν κάναμε καλή διαχείριση. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε και πάλι ιστορία, δεν τα καταφέραμε και ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

Η έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε και στο τι έφταιξε: «Θεωρώ ότι δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σωστά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ που μας στοίχισαν. Μας στοίχισε φυσικά και ένα τελευταίο που ήταν κρίσιμο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να πάει εκεί. Η διακύμανση του αγώνα από την αρχή θα έπρεπε να ήταν  διαφορετική. Εκεί που πήγε ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάθηκε σε ένα ριμπάουντ. Η ιστορία έγραψε, το αποτέλεσμα πια δεν αλλάζει. Είμαστε εκτός… Μακάρι αυτή η ομάδα να έχει την τύχη να συμμετέχει σε ένα ακόμα Παγκόσμιο και να πάει καλύτερα».

Υπάρχει, βέβαια, και συνέχεια, καθώς η Εθνική Γυναικών διεκδικεί για άλλη μια ακόμη φορά την πρόκριση σε ένα ακόμη Ευρωμπάσκετ. «Η ιστορία του Παγκοσμίου τελειώνει τώρα για μας. Εχουμε και το Ευρωμπάσκετ με τα προκριματικά το Νοέμβριο.  Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια για να προκριθεί η ομάδα στην τελική φάση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια