Στους παίδες του Ζέφυρου το ντέρμπι της Περαίας

Με σπουδαία νίκη  ξεκίνησε  το παιδικό του Ζέφυρου στο πρωτάθλημα επικρατώντας ,τυπικά εκτός έδρας στο ντέρμπι της Περαίας, του Αχιλλέα με σκορ 63-43.

Οι παίκτες του κόουτς Γιάνναρου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την πολύ καλή άμυνα τους σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση έφτασαν σε μια άνετη νίκη χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού , δίνοντας την ευκαιρία στον κόουτς να δώσει αρκετό χρόνο και  στους μικρότερους ηλικιακά αθλητές της ομάδας.

Εξαιρετικοί από τον Ζέφυρο οι Μπετζιούνης, Δαμίγος, Καραδημήτρας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι και από τον Αχιλλέα οι Λιατσάς και Μούχα. Ωραία εικόνα στο τέλος  του αγώνα με  αφορμή τις  εκδηλώσεις   για την γενέθλια ημέρα της Περαίας φώναξαν  όλοι μαζί  οι αθλητές αγκαλιασμένοι.

Δεκάλεπτα: 8-13, 22-34, 35-57, 43-63
Διαιτητές: Μοσχάς-Χατζηνικολάου
Αχιλλέας Θερμαϊκού (Παρίσης): Χατζηδημητρίου 4, Μάγγος 8, Μούχα 11, Φελάνης 4, Διαβάτης-Βογιατζής 4, Λιατσάς 12, Κιζίλτσας, Παπαδόπουλος, Χαζάκης.
Ζέφυρος (Γιάνναρος): Χελιδόνης 2, Χατζηπαντελής 2, Δαμίγος 13(1), Μπετζιούνης 23(2), Καραδημήτρας 9, Κουτσοκώστας 6, Γκιομίσης 4, Γκοτζαμανιδης, Κατσιμαγκλής 2, Ξιμίνης, Καζαντζής 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια