Φιλικές νίκες επί του Σπόρτιγκ για τη Νίκη Λευκάδας- Δουβίτσας: «Χαμηλός ο βαθμός ετοιμότητας»

Με νίκες συνέχισε η Νίκη Λευκάδας την προετοιμασία της, στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στον Σπόρτιγκ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Στον πρώτο αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής πάτησε γκάζι από το δεύτερο δεκάλεπτο και έφτασε σε εύκολο ροζ φύλλο με 67-47. Ο αγώνας του Σαββάτου  ήταν πολύ πιο κλειστός, με κυρίαρχες τις άμυνες και τν Νίκη να επικρατεί στις λεπτομέρειες με 50-47.

Και στις δύο αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκαν η Whitney Knight λόγω μιας μικρής μόλυνσης στο μάτι και η Ελένη Σύρρα λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Αναλυτικά τα φύλλα αγώνα:

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ NOBELL 67-47
Δεκάλεπτα: 13-17, 27-19, 42-29, 67-47
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Ε. 16, Τσινέκε Κ. 11, Μπάλτσα, Παπαμιχαήλ 14, Αρώνη, Μπαλτά 5, Σύρρα, Πολίτη, Γουόκερ 7, Στιεπάνοβιτς 10, Κοντογεώργου 4
Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Παππάς): Μούκα, Ζυκάι, Κουγιάνου, Γιαννέλη 12, Σαλιάι 3, Κουκ 11, Κριμιτζά, Γκουντρό 10, Μαγγίνα 4, Φουράκη 7

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ NOBELL 50-47
Δεκάλεπτα: 17-13, 26-27, 41-39, 50-47
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Ε. 8, Τσινέκε Κ. 8, Μπάλτσα, Παπαμιχαήλ 6, Αρώνη, Μπαλτά 8, Σύρρα, Πολίτη, Walker 15, Stjepanovic 5, Μαρίνη, Κοντογεώργου
Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Παππάς): Μούκα, Ζυκάι, Κουγιάνου, Γιαννέλη 5, Σαλιάι 1, Κουκ 16, Κριμιτζά, Γκουντρό 13, Μαγγίνα, Φουράκη 12.

Δουβίτσας: «Χαμηλός ο βαθμός ετοιμότητας»

Ο επικεφαλής προπονητής της Νίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης εβδομάδας της προετοιμασίας και τους φιλικούς αγώνες με τον Σπόρτιγκ:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Σπόρτιγκ και να του ευχηθώ καλή σεζόν. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες και κουρασμένες. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό, ειδικά για την ομάδα του Σπόρτιγκ, για εμάς όμως είναι λίγο ανησυχητικό λόγω του ότι έχουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 9 Οκτωβρίου.

Από Δευτέρα συνεχίζουμε, να μπουν και οι τραυματίες και να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το Διεθνές Τουρνούα από την ερχόμενη Πέμπτη, που θα είναι πραγματικά μια μεγάλη διοργάνωση με ομάδες μεγαθήρια στην Ευρώπη»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια