Κυριώτης και Καζαμίας στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού

Η διοίκηση και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Κυριώτη. Η ομάδα  προχώρησε σε αυτήν την σπουδαία μεταγραφή που ήταν πρωταρχικός στόχος των δύο τεχνικών και του γενικού αρχηγού.

Ο  Αντώνης (29 χρ., 1.98, point guard ) έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό καθώς μέχρι 18 χρονών ήταν στις ακαδημίες και στα αγωνιστικά τμήματα του Αρη, ενώ αγωνίστηκε στην Χαλκηδόνα (Γ Εθνική, τέσσερα χρόνια), στην Αναγέννηση Φλόγα (Β Εθνική, δύο χρόνια) και στη ΜΕΝΤ (Β Εθνική). Ήταν μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και του Γενικού αρχηγού Βαγγέλη Ηλιάδη. 

Επίσης, ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Καζαμία, ενός πολύ ταλαντούχου παίκτη που μπορεί να ενισχύσει την ομάδα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Η διοίκηση, οι προπονητές και ο γενικός αρχηγός, έδειξαν έμπρακτα την πρόθεση τους, ώστε ο παίκτης να ενταχθεί στην ομάδα πάρα το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

«Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και ιδιαίτερα τον κ. Καραγιαννίδη Δημήτριο για την παραχώρηση του Κώστα στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και να εκπληρώσουν τους στόχους τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια