Συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της ΕΟΚ με την Avance

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η εταιρεία Avance παρουσιάζουν τη νέα χορηγική συνεργασία τους σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου Galaxy (Λεωφόρος Δημοκρατίας 75).

Το δελτίο Τύπου της Avance:

Είναι συναρπαστικό για εμάς να είμαστε κομμάτι αυτής της χορηγικής οικογένειας και περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε διοργάνωση, γνωρίζοντας ότι η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ θα μας χαρίσει και πάλι στιγμές συγκίνησης και χαράς. Σε αντίθεση με την τάση της εποχής και της εσωστρέφειας που επικρατεί, η Avance στηρίζει οργανισμούς όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η Avance Rent a Car, είναι μία εταιρεία Ελληνική και ως τέτοια αντλεί δύναμη ώστε να γίνεται αρωγός σε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που προβάλλουν τόσο την χώρα μας όσο και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τα υψηλά ιδανικά που αντιπροσωπεύει το Μπάσκετ, προσφέροντας ποιοτικό και συναρπαστικό θέαμα, μας εκφράζουν απόλυτα.

Προσδίδουμε τεράστια σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, και θέλουμε να μετατρέπουμε κάθε ενοικίαση σε μία ξεχωριστή εμπειρία, για αυτό και αισθανόμαστε «κοντά» στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια