Μπάσκετ με αμαξίδιο και Κώστας Μαυράκης στο PIC#6 της Ελένης Καφαντάρη-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Συμπληρώνοντας το παζλ των καλεσμένων  και για να καλύψει όλους τους τομείς , το PIC#6 , έχει τη χαρά να γυμνάσει τα παιδιά που συμμετέχουν, ο Κώστας Μαυράκης καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση, με πολυετή πείρα στο χώρο και ιδιοκτήτη του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης «Ολυμπιάδα».

Επίσης σήμερα  το πρωί  επισκέφτηκαν το PIC#6,  τα  μέλη της ομάδας  καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Μέγας Αλέξανδρος 1994, αθλητικός σύλλογος ατόμων με αναπηρία που βρίσκεται στο χώρο του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία από το 1994.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και τρία κύπελλα, την τελευταία χρονιά μετά από χρόνια κατάκτησε την 4η θέση στο final 4 που διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Μέλος της ομάδας είναι ο Άγγελος Διμπιτούζης που ασχολείται με το μπάσκετ με αμαξίδιο από το 1994 και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας από το 2000 εως το 2009 με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Οι Διμπιτούζης Άγγελος, Διμπιτούζης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Γιάννης και Ανατολίτης Κώστας έδωσαν πληροφορίες για το μπάσκετ με αμαξίδιο. Είναι πολλοί και είναι δίπλα μας καθημερινά, δίνοντας το δικό τους αγώνα και είναι άξιοι θαυμασμού.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια