Μήνυμα- σχόλιο του Γιάννη Πολίτη για την ακαδημία Future Stars του Φοίνικα Καλαμαριάς

Από τον Γιάννη Πολίτη πήραμε το παρακάτω μήνυμα-σχόλιο:

«Η πορτοκαλί μπάλα ερίζει με την ασπρόμαυρη, διαχρονικά, για την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις. Εγώ δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να πάρω  θέση επ’ αυτού, παρά μόνο να διαπιστώσω πως τα τελευταία χρόνια οι ακαδημίες της πορτοκαλί  στο Φοίνικα Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους μικρούς φίλους και την εμπιστοσύνη των γονέων.

Ένας σημαντικός λόγος είναι η λειτουργία τα τελευταία έξη χρόνια της ακαδημίας Future Stars του συλλόγου ΑΣ Φοίνικας Καλαμαριάς, στο κλειστό γυμναστήριο του Φοίνικα, φυσικά μία  ακαδημία με επώνυμους και έμπειρους προπονητές, προσφέρει μία δημιουργική και διασκεδαστική διέξοδο στα παιδιά.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, χωρισμένοι σε τμήματα με βάση την ηλικία τους, διδάσκονται τα βασικά τού μπάσκετ, συμμετέχουν σε τουρνουά, φιλικά παιχνίδια, σε εσωτερικούς διαγωνισμούς και παιχνίδια, με στόχο πάντα τη σωστή σωματική και αθλητική τους ανάπτυξη.

Η Ακαδημία Future Stars έχει θέση ως στόχο την  μεταφορά γνώσης και εμπειρίας, τόσο στο επίπεδο της άθλησης όσο και στο επίπεδο των αξιών που κουβαλάει μαζί του το άθλημα.  Η φιλοσοφία της είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών με επιστημονικό τρόπο, ώστε να αναδειχθούν οι προσωπικότητες και να ξεχωρίσουν τα ταλέντα του καθενός.

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του ήρθε η ώρα για μπάσκετ. Η ακαδημία Future Stars του συλλόγου ΑΣ Φοίνικας Καλαμαριάς είναι εδώ. Από το Σάββατο (15/9/18, ώρα 12:00΄ έως 14:30΄) και Κυριακή (16/9/2018, ώρα 09:00΄ έως 11:30΄) οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους, να ενημερωθούν για το μόνιμο πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων την περίοδο 2018-2019.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:6945 420015 (Ιωάννης Πολίτης), 6944 144206 (Θανάσης Κυρκούσης),                               6946 428576 (Δημήτρης Παπαδόπουλος), 6941 520240 (Αλέξανδρος Δέμπης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια