Εζέτζα: «Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας»

Με απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα συνεχίζει τις προσπάθειές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αυστρία η Εθνική Νεανίδων. Η σημερινή μέρα του ρεπό αποτελεί μια πρώτη τάξεως ευκαιρία ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για την αυριανή αναμέτρηση με το Ισραήλ.

Η Σύνθια Εζέτζα μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία και τους στόχους της Εθνικής στη διοργάνωση, αλλά και για το πώς νιώθει που φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναφερόμενη αρχικά στους στόχους της Εθνικής Νεανίδων είπε: «Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια και στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, πιστεύουμε πολύ η μια στην άλλη, κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι σημαντικό για μια καλή πορεία. Και το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό».

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι το Ισραήλ με τη Σύνθια Εζέτζα να επισημαίνει: «Το Ισραήλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και από την πλευρά μας χρειάζεται να έχουμε πάθος και ψυχή στο παρκέ για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη».

Οσο για πως νιώθει που φοράει για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση τη φανέλα με το εθνόσημο είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίζομαι στην Εθνική.  Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τιμήσω την γαλανόλευκη φανέλα. Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια