Μουλάς και Λυμπερέας στη Νικόπολη Πρέβεζας- Ο... Αμερικανός φιλοξενούμενος

Με το δύο νέα αποκτήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νικόπολης Πρέβεζας για τη νέα σεζόν. Οι δύο παίκτες είναι ο Χρήστος Μουλάς (Power Forward, 2.03, 26), από την ΑΕ Πεντέλης και ο Σωτήρης Λυμπερέας (Center, 2.04, 21) από τον Αρκαδικό. 



Ο... Αμερικανός φιλοξενούμενος


Η μπασκετική περιπέτεια του Κρίστοφερ Τόμας Γουίλσον στην πόλη της Πρέβεζας ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στο τουρνουά 3on3 στα γήπεδα «Στάθης Παρούσης» του κολυμβητηρίου.

Ο 29χρονος Αμερικανός παρέτεινε την παραμονή του στην πόλη και έπειτα από τις εμπειρίες του στη Φλόριντα των ΗΠΑ, την Κροατία, την Ολλανδία και το Μεξικό, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα προπόνησης του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας και να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Κώστα Παπίρη. Μόνο στις προπονήσεις, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο παίκτης όμως δεν είναι μία απλή προσωπικότητα που... ξέμεινε στις ακτές του Ιονίου και στην πόλη της Πρέβεζας. Πρόκειται για τον βραβευμένο κινηματογραφικό παραγωγό και σκηνοθέτη του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ «You Have His Eyes (=έχεις τα μάτια του)», που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2014, με γυρίσματα σε Γουατεμάλα, Τζαμάικα και ΗΠΑ και παρουσιάζει το ταξίδι ζωής του υιοθετημένου Chris, ο οποίος συναντά τη βιολογική του μητέρα και βρίσκεται σε αναζήτηση του βιολογικού του πατέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια