Αρχίζουν αύριο οι Τιτάνες Παλαμά-Ανακοίνωση με.. αιχμές από τη διοίκηση

Η διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά ανακοίνωσε την έναρξη προετοιμασίας της αντρικής ομάδας, που για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα τη βρει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το πρώτο ραντεβού για τους αθλητές και το προπονητικό τιμ θα δοθεί την Τρίτη 28/8 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά.

«Αν και το καλοκαίρι ήταν "καυτό" από πολλά και παράξενα θέματα, που δημιουργήθηκαν απ' το τέλος του πρωταθλήματος έως και την έναρξη της προετοιμασίας, με πολλούς να προσπαθούν να βάλουν "τρικλοποδιές", ένα είναι σίγουρο, ότι κάθε εμπόδιο για καλό....δημιουργώντας ένα σύνολο που τις επόμενες μέρες θα κάνει τα αποκαλυπτήριά του, αλλά σημαντικότερο κομμάτι για τη διοίκηση είναι η στήριξη ανθρώπων που αγαπούν αυτό το σύλλογο, αποφασίζουν στα δύσκολα να είναι παρόντες και να χτίσουν όλοι μαζί την ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Όλους αυτούς θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και να ξέρουν ότι σαν διοίκηση θα κάνουμε κάθε μέρα ότι είναι δυνατό και σε όλα τα επίπεδα ώστε να πάει αυτός ο σύλλογος ακόμη πιο ψηλά», αναφέρει η  ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια