Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Κακαρούδης

Η ΚΑΕ Ηρακλής 2017 ανακοίνωσε την συνέχεια στη συνεργασία της με τον Κώστα Κακαρούδη. Ο ικανός φόργουορντ συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στην ομάδα και τον συνοδεύουν οι ευχές για υγεία και πραγμάτωση ομαδικών και ατομικών στόχων στη νέα χρονιά.

Γεννήθηκε το 1983 στις Σέρρες, είναι ύψους 2.04 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Αστραπή Ηλιούπολης και μετά αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του Άρη, από το 2000-2003, με τον οποίο κατέκτησε το Saporta Cup, το 2003.

Συνέχισε στον Θερμαϊκό και τις επόμενες δύο σεζόν στον Κ.Α.Ο. Δράμας, που τότε αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική, από τον οποίο αποχώρησε το 2006. Ακολούθησαν πέντε σεζόν με τους: Ιωνικό Λαμίας, Ε.Κ. Καβάλας, Ρέθυμνο, Ολυμπιάδα Πατρών και Ικάρους Σερρών.

Τη διετία 2011-2013 επέστρεψε στην Α1 Εθνική για λογαριασμό του ΚΑΟΔ. Το 2013 πήγε στη Ρουμανική CS Ενερτζία Ροβινάρι και μετά στον Κολοσσό Ρόδου. Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, όπου έμεινε δύο σεζόν. Συνέχισε στον Φάρο Κερατσινίου και από πέρσι είναι στο Ιβανώφειο, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια