Μικρά μικρά από το Ευρωπαϊκό Κορασίδων στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου-Φωτορεπορτάζ-Συνεχής ανανέωση

*Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Ελληνική κερκίδα για τον σημερινό μεγάλο τελικό. Γύρω στα 15 άτομα, γονείς και αδέλφια των παικτριών, έχουν κάνει αισθητή τη παρουσία τους με Ελληνικές σημαίες και συνθήματα.
*Πριν από λίγα λεπτά άρχισε η προθέρμανση της Ελληνικής ομάδας για τον μεγάλο τελικό. Το κλίμα είναι πολύ καλό και δεν λείπει η αισιοδοξία για την πρωτιά.
*Ούτε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης δεν έχει πάνω από 50 θεατές στο γήπεδο, καθώς οι κάτοικοι της Ποντγκόριτσα δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται καθόλου για το τουρνουά.
*Με ελληνικά τραγούδια προθερμαίνονται οι Ελληνίδες παίκτριες και μεταξύ αυτών ακούγεται το… ξημερώματα δίνεις δικαιώματα.
*Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κατέφθασαν στο γήπεδο οι αποστολές κάποιων ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και παιδάκια από ακαδημίες της πόλης με αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως καλύτερα η κερκίδα.
*Ολες οι παίκτριες και η Ελληνική αποστολή τραγούδησαν τον Εθνικό Υμνο κατά την ανάκρουσή του, λίγο πριν το τζάμπολ.
*Εντυπωσιακή η κερκίδα των Σουηδών, είχε την συμπαράσταση και της πλειοψηφίας των φιλάθλων, καθώς ως γνωστόν οι περισσότεροι πηγαίνουν με τον... αδύναμο. 
*Τις πινακίδες που είχαν μπροστά τους χτυπούσαν οι Σουηδέζες που καθόταν στον πάγκο στα πρώτα τους καλάθια, με αποτέλεσμα να γίνει παρατήρηση από τους διαιτητές. 

*«Σκούρα» τα βρήκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα στην επίθεση οι διεθνείς μας καθώς η καλή άμυνα των αντιπάλων και η αστοχία έφερε το πολύ χαμηλό 7-5, ένα λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. 








Τα θέματα του Ευρωπαϊκού Κορασίδων β΄ κατηγορίας είναι προσφορά:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια