Ταλέντο και πολύ μέλλον στον Αίαντα Ευόσμου

Είναι ίσως η πιο αθλητική και νεανική ομάδα του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ εθνικής. Νέος προπονητής και πολύ χαμηλός μέσος όρος ηλικίας παικτών.

Από τις ομάδες που χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο, αφού το θέαμα λόγω της αθλητικής κατάστασης των παικτών της, είναι το βασικό της χαρακτηριστικό . Με καμιά έκπτωση στην άμυνα ο… τρελός, όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί, Φοίβος Γυμνόπουλος, μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένος όπως και η πορεία της ομάδας , αναλογικά με την εποχή και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε .

Αν και η επιτυχία στις περισσότερες των περιπτώσεων συνοδεύεται με τρόπαιο ή άνοδο, η ομάδα του Αίαντα δεν ήταν μακριά, τουλάχιστον από την άνοδο. Καταλυτικά στοιχεία όμως ήταν η απειρία των παικτών, η κακή αρχή και το τελευταίο παιχνίδι.

Επίσης η πορεία στο Final 4 των νέων αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά, αλλά και ότι ο Αίας έχει πολύ μέλλον. Περιμένουμε τη νέα σεζόν, της οποίας η προετοιμασία ξεκινά μετά τον δεκαπενταύγουστο, ένα ανάλογο θέαμα και φυσικά μια καλύτερη πορεία η οποία είναι και επιταγή των οπαδών της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια