Πήρε και Σικαλίδη η Χαλκηδόνα Προποντίδα-Τι δήλωσε ο παίκτης και ο Αλέξης Τσαλώνης

Ο ΑΜΣ Χαλκηδόνα Προποντίδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Σικαλίδη. Ο 26χρονος σέντερ (2.05) αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα κάτω από το καλάθι και μαζί με τον Ευθύμη Τσακαλέρη θα... θωρακίσουν τη ρακέτα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χαλκηδόνας ο Μπάμπης Σικαλίδης ανέφερε: «Δεν είναι και ότι καλύτερο να μένεις χωρίς ομάδα τέτοια περίοδο οπότε νιώθω μια ηρεμία τώρα.

Από αρχές του καλοκαιριού η ομάδα της Χαλκηδόνας μου έδειξε το ενδιαφέρον της και το κράτησαν μέχρι και σήμερα. Μου δείξανε από την αρχή πόσο με θέλανε, οπότε νιώθω ιδιαίτερη τιμή και τους ευχαριστώ γι΄ αυτό. Ήταν μάλιστα η πρώτη ομάδα που με προσέγγισε μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Έρχομαι σε μια ομάδα που πάνω από όλα λειτουργεί ως οικογένεια. Αρχίζει από τη διοίκηση που είναι όντως οικογένεια και στη συνέχεια προπονητής και παίκτες μας κάνουν να νιώθουμε ότι αποτελούμε μέρος της. Με τους περισσότερους νέους μου συμπαίκτες έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουμε κρατήσει φιλικές σχέσεις, οπότε δεν θα έχω κανένα θέμα προσαρμογής. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο οπότε δεν θα πω ότι πάμε για την παραμονή αλλά για όσο ψηλότερα γίνεται».

Ο έμπειρος αθλητής κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ (2008-2010), ΜΕΝΤ (2010-11), Ηρακλή (2012-13), Ερμή Λαγκαδά (2013-14), ΧΑΝΘ (2014-15), Αία Ευόσμου (2015-17), Πευκοχώρι (2017-18).

Από τη δική του πλευρά, εκ των διοικούντων της Χαλκηδόνας Προποντίς, Αλέξης Τσαλώνης μιλώντας για την νέα προσθήκη δήλωσε: «Όταν κάτι το θέλεις παρά πολύ, στο τέλος πραγματοποιείται! Ετσι και με τον Μπάμπη, ήταν ένας από τους πρώτους στόχους της ομάδας μας για το φετινό καλοκαίρι.

Είμαστε όλοι χαρούμενοι στην οικογένεια μου που ο Μπάμπης θα είναι παίκτης της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια