4 Αυγ 2018

Βλασσόπουλος: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη το τουρνουά»- Γάργαλης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Στα δύο πρόσωπα της Εθνικής Εφήβων στο παιχνίδι με την Ουκρανία αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος:

«Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς και το επόμενο και τελευταίο προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με ομαδικότητα στην επίθεση και συγκέντρωση στην άμυνα, όμως στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού χαλαρώσαμε αμυντικά και οι ατομικές προσπάθειες στην επίθεση μας αποσυντόνισαν. Στο τέλος με σωστή διαχείριση στα φάουλ και τις βολές κερδίσαμε τον αγώνα. Αύριο θέλουμε να κλείσουμε με ακόμα μία νίκη το τουρνουά».

Γάργαλης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»Η Εθνική Εφήβων πήρε τη νίκη σήμερα από την Ουκρανία στο γκρουπ για τις θέσεις 13-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Λετονία. Και αύριο έχουν μία ακόμη αναμέτρηση για την τελική κατάταξη. Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό το 13 ή το 14, για τους παίκτες όμως σημαίνει κάτι και θέλουν τη νίκη, όπως τονίζει ο Βασίλης Γάργαλης.

«Στον σημερινό αγώνα ξεκινήσαμε δυνατά και εκτελώντας τις οδηγίες του κόουτς καταφέραμε στο ημίχρονο να πάρουμε μια σημαντική διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λιγότερο έτοιμοι και εξαιτίας κάποιον κακών επιλογών στην επίθεση, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολους πόντους και να μειώσουν την διαφορά».

Η Εθνική Εφήβων είχε πάρει μια διαφορά 20 πόντων με την Ουκρανία να μειώνει στον έναν πόντο λίγο πριν το τέλος: «Στο τέλος μείναμε ψύχραιμοι όταν μείωσαν και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», τονίζειο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος αναφέρεται και στην αυριανή αναμέτρηση: «Ανεξαρτήτως της σημασίας του αυριανού αγώνα, εμείς θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε το τουρνουά με θετικό αποτέλεσμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια :