Αρχισε η προετοιμασία των ανδρών του ΑΓΣ Ιωαννίνων-Τι δήλωσε ο Σοφοκλής Τσουκανέλης-Φωτορεπορτάζ

Με γεμάτες τις μπαταρίες από την καλοκαιρινή διακοπή και με στόχο την διάκριση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκίνησαν χθες οι υποχρεώσεις των ανδρών του ΑΓΣ Ιωαννίνων για τη νέα χρονιά.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κλειστό, στο Πανηπειρωτικο Στάδιο, με τον Σοφοκλή Τσουκανέλη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τους Θυμνιό και Φίλιο που θα μπουν στο πρόγραμμα τη Δευτέρα.

Ο ΑΓΣΙ συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στοχεύει στη διάκριση, καθώς και στην προώθηση νέων παιδιών απο τις ακαδημίες του, κάτι που πραγματοποιεί με απόλυτη σταθερότητα τις τελευταίες δεκαετίες.

«Ξεκινάμε μια ακόμη χρονιά με στόχο να διακριθούμε στην κατηγορία και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους. Θα ήθελα επίσης να καλωσορίσω τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας. Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι η χρονιά που ξεκινά είναι πολύ δύσκολη και κάθε ματς έχει τη δική του σημασία. Σιγά - σιγά θα χτίσουμε τη φετινή ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, με έμφαση στην άμυνα, αλλά και στο τρέξιμο. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας στη φετινή προσπάθεια, ενώ θέλουμε για μια ακόμη χρονιά ο κόσμος της ομάδας να μας στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο», ανέφερε σε δήλωσή του ο προπονητής της ομάδας Σοφοκλής Τσουκανέλης.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια