Δ. Παπαδοπούλου: «Ε, υπήρξαν λίγες φωνές στο ημίχρονο!»

Αυθόρμητη και με λόγο που ταιριάζει σε παιδί μεγαλύτερο των 16 ετών, η Δανάη Παπαδοπούλου μίλησε για τις... φωνές, το μπάσκετ, αλλά και τις σπουδές που περιμένουν και τις θέλει.

Όλα αυτά με την Εθνική Κορασίδων να βρίσκεται στο 3/3, να έχει σήμερα ρεπό και να περιμένει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο.

«Έγινε και πάλι εύκολο το παιχνίδι, απλά δεν ήταν από την αρχή έτσι τα πράγματα», τονίζει, αναφερόμενη στον αγώνα με την Ισλανδία. «Δεν μπορέσαμε να βρούμε καλό ρυθμό, χανόμασταν στην άμυνα. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξυπνήσαμε και τα πήγαμε καλύτερα».

Τι άλλαξε στο ημίχρονο και η ελληνική ομάδα βγήκε διαφορετική με αποτέλεσμα να επιτρέψει μόλις τρεις πόντους σε ένα δεκάλεπτο; «Ε, υπήρξαν λίγες φωνές στα αποδυτήρια... Δυνατές φωνές... Αλλά απόλυτα δικαιολογημένες. Ξυπνήσαμε, κάναμε αυτά που έπρεπε και συνεχίσουμε».

Γελάει και εύκολα προσπερνά αυτό το μέχρι στιγμής αήττητο της ομάδας: «Έχουμε κάνει το 3/3, αλλά ξέρουμε πως είμαστε απλά στην αρχή. Προχωράμε... Για εμάς είμαστε στο 0-0... Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμη».

Μεγάλη Βρετανία και Σουηδία περιμένουν την Ελλάδα με στόχο την πρόκριση στους νοκ άουτ αγώνες: «Τα παιχνίδια που έπονται είναι τα πιο δύσκολα του ομίλου σίγουρα. Από αυτά θα κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο και  περισσότερο στον αγώνα με τη Σουηδία πιστεύω. Δεν την έχουμε δει ακόμη, αλλά όταν έρθει η ώρα οι προπονητές θα μας μιλήσουν και γι’ αυτόν τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση».

Για την ώρα λίγη... ξεκούραση: «Ναι το ρεπό θα βοηθήσει όλες τις ομάδες μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες. Θα έχουμε προπόνηση, θα δουλέψουμε και θα συνεχίσουμε...»

Αν και βοηθάει και κάτι ακόμη για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει με όρεξη: «Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, κάνουμε παρέα, περνάμε καλά και είναι κάτι πάρα πολύ θετικό, ειδικά για τέτοιες διοργανώσεις, που έχουν καθημερινά υποχρεώσεις».

Το μονοπάτι δεν είναι εύκολο ούτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά ούτε και στη συνέχεια και η Παπαδοπούλου το γνωρίζει καλά. Αγαπάει το μπάσκετ, αλλά στο μυαλό της δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει ένας συνδυασμός: «Ναι, το αγαπάω, θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ, αλλά με ενδιαφέρουν και οι σπουδές μου. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να μπορέσω να τα συνδυάσω και να φτάσω στο μπάσκετ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια