Πήρε και Τζιότζιου η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-Οι πρώτες της δηλώσεις

Μία ακόμη προσθήκη για το γυναικείο της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου είναι αυτή της 20χρονης σέντερ Τατιάνας Τζιότζιου.

Ξεκίνησε στο μίνι της Τριανδρίας και στις κορασίδες του Βίκτωρα. Στη συνέχεια στον Α.Σ. Άρης όπου στις κορασίδες κατέκτησε τοπικό και πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με την ομάδα των νεανίδων, τοπικό πρωτάθλημα και συμμετοχή στην γυναικεία ομάδα σε Α1 και Α2 εθνική κατηγορία. Ταυτόχρονα, το 2015-2016 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολλέγιο.

Το 2016-2017 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου κατέκτησε τη 2η θέση στην Α2 του βορρά και την επόμενη την 1η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Είχε συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες με πρόσφατη τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα νέων γυναικών που αγωνίστηκε στην Οράντεα της Ρουμανίας.

Στις πρώτες δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων», μετά την ανακοίνωσή της, ανέφερε «Μια καινούργια χρόνια ξεκινάει σε λίγο καιρό και οι συνθήκες φαίνονται σχεδόν ιδανικές. Το Ρύσιο έχει μεγάλη ιστορία και συμβολή στο γυναικείο μπασκετικό χώρο και η φετινή ομάδα έχει πολλές προοπτικές. Εύχομαι υγεία σε όλους και πιστεύω πως συνδυάζοντας το οικογενειακό κλίμα με τη σκληρή δουλειά οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν και με το παραπάνω».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια