7 Αυγ 2018

Γιώργος Γεροφώτης και Σιβένας στα «μικρά» του Ηρακλή-Συνεχίζουν Σακελλίων και Τσίμου-Παρελθόν ο Βαρδαξής

Συνεχίζεται η ενίσχυση των τμημάτων υποδομής και της ακαδημίας του Ηρακλή. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνεται η συνεργασία με τους παρακάτω προπονητές:

 -Γιώργο Γεροφώτη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 28 ετών, που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες ως παίκτης και μετά στον Αετό (2010-2014). Ως προπονητής ξεκίνησε από τον Αετό (2013-14), μετά στους Γαλάζιους και στον Μακεδονικό (2013-15) και τα τελευταία χρόνια ήταν στον Ναύαρχο Βότση (2014-2018).

- Λάζαρο Σιβένα, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ, 23 ετών, που εργάστηκε στις ακαδημίες του Άρη και ως αθλητής είναι στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης.

Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Σακελλίων, 23 ετών, και την Μαριλένα Τσίμου, 23 ετών, που συνεχίζουν στην Ακαδημία.

Παράλληλα ευχαριστεί για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα τον προπονητή Στράτο Βαρδαξή και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

«Ελάτε στο Ιβανώφειο για να μάθουμε όλοι μαζί σωστό μπάσκετ και να χαρούμε το παιχνίδι, να κάνουμε νέους και αληθινούς φίλους, να αθληθούμε και να διασκεδάσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα χρονιά, τις παροχές και για προεγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 6972-635978 (Χρ. Παπαδούλης)», καταλήγει η ανακοίνωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :