Μικρά μικρά από το παιχνίδι της Εθνικής Κορασίδων με την Φινλανδία στην Ποντογκόριτσα του Μαυροβουνίου-Συνεχής ανανέωση και αποκλειστικές φωτογραφίες

*Περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα η Εθνική μας ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο των αγώνων. Τα κορίτσια έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική επαφή με το γήπεδο και στην συνέχεια κλείστηκαν στα αποδυτήρια προκειμένου να ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες του Τάκη Μπακογεώργου και των συνεργατών του για το κρίσιμο σημερινό παιχνίδι.

*Η Ποντογκόριτσα είναι η πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου. Απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Αλβανία, χει πληθυσμό γύρω στους 150.000 κατοίκους και αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν με ποδήλατο καθώς έχει ομαλούς δρόμους.

*Είναι γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους κατοίκους για τα παιχνίδια καθώς αν εξαιρέσουμε τους γονείς των ξένων παικτριών που έχουν έρθει από τις χώρες τους, η προσέλευση των κατοίκων της πόλης στο γήπεδο είναι μάλλον μηδαμινή.


*Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε στην κόρη του, Λαμπρινή ο Θόδωρος Πολυμένης. Χωρίς να της πει το παραμικρό έφερε μαζί του στο Μαυροβούνιο τον αδελφό της Θάνο, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της όταν τον είδε.


*Η σοβαρότητα και η πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία ήταν δύο στοιχεία που φαινόταν στην Ελληνική αποστολή, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.   


*Με Παπαδοπούλου, Γούλα, Μποσγανά, Χατζηλεοντή και Αναστασοπούλου ξεκίνησε η Ελληνική ομάδα, ενώ το πρώτο καλάθι πέτυχε η πρώτη.

*Αμυνα φώναζαν οι παίκτριες της Εθνικής Φινλανδίας σε κάθε αμυντική τους λειτουργία, όμως η Ελλάδα ξεκίνησε με σερί 6-0 στα πρώτα τέσσερα λεπτά.  


*Για μία φορά πέρασε μπροστά η ομάδα της Φινλανδίας με 8-9, όμως άμεση ήταν η απάντηση των διεθνών μας που με σερί 15-0, έκλεισαν εντυπωσιακά την πρώτη περίοδο.


*Αρχηγός της Ελληνικής αποστολής είναι για άλλη μια φορά ο Γιάννης Μακρής, που η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες εκδηλώσεις των… μικρών Εθνικών ομάδων γυναικών, είναι, αν μη τι άλλο, αξιέπαινη και καθοριστική. 











Τα θέματα του Ευρωπαϊκού Κορασίδων είναι προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια