«Τόπο στα νιάτα» από τον Εσπερο Πατρών-Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση

Την προετοιμασία του άρχισε χθες ο Έσπερος Πατρών, για ακόμη μία σεζόν που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική, ως μίας από τις ομάδες που πια αποτελούν σταθερές αυτού του πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Δεράος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους παίκτες του, αναλύοντας το πρόγραμμα που πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να είναι έτοιμοι για την πρόκληση ενός πολύ ανταγωνιστικού πρώτου ομίλου. Το πρόγραμμα φιλικών, επιπλέον, αρχίζει στις 29 Αυγούστου, με πρώτο αντίπαλο τον Αίολο Αγυιάς.

Ο σύλλογος, πάντως, δεν παρέκκλινε από το επιτυχημένο πλάνο με παράλληλη ανάδειξη νεαρών παικτών της περιοχής, έχοντας σαφώς «διπλό» κέρδος, όπως φάνηκε από πέρυσι.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Μαρλαφέκας, ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στη λειτουργία της ομάδας και σύστησε στους παίκτες τον νέο τιμ μάνατζερ που είναι ο Γιώτης Κανατσέλος.

Στην «πρώτη» ήταν ακόμη από τη διοίκηση ο Γιώργος Ροκανάς, ο προπονητής των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ και της εφηβικής ομάδας που θα έχει ευρύτερη συνεργασία με τον Σπύρο Δεράο, Ανδρέας Μπερδέσης, ο Πέταρ Πέτροβιτς και οι νέοι γυμναστές του συλλόγου, Δημήτρης Λιόλιος (ήταν πέρυσι στον Χολαργό) και Γιώργος Μαραγιάννης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια