Γερεουδάκης: «Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ»-Χατζηβασιλείου: «Το ίδιο συγκεντρωμένες και με το Ισραήλ»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γερεουδάκης για την απόδοση της Εθνικής Νεανίδων στο παιχνίδι με την Ελβετία:

«Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Καταφέραμε χάρη στη Χατζηβασιλείου να περιορίσουμε την Μπούγερ, κλείσαμε τους διαδρόμους και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Η Ελβετία έχει ιδιαιτερότητες ως ομάδα και με κάποια τρυκ στην επίθεση καταφέραμε να μην έχουμε πρόβλημα».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με το Ισραήλ ο κ. Γερεουδάκης ανέφερε: «Πάντα τα παιχνίδια με το Ισραήλ είναι ντέρμπι. Αυτό που κατάλαβαν τα κορίτσια είναι ότι στο παιχνίδι με την Ελβετία και σε σχέση με το παιχνίδι με τη Λιθουανία, είναι ότι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και τα επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο παιχνίδι με το Ισραήλ, καθώς είναι από τους δύσκολους αντιπάλους και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση».    

Χατζηβασιλείου: «Το ίδιο συγκεντρωμένες και με το Ισραήλ»


Μετά την εύκολη επικράτηση επί της Ελβετίας οι διεθνείς μας έχουν πλέον στραμμένο το βλέμμα τους στο παιχνίδι με το Ισραήλ. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Χατζηβασιλείου δήλωσε τα εξής:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Ελβετία. Ήμασταν συγκεντρωμένες για 40 λεπτά ελέγχοντας το ρυθμό και τα ριμπάουντ, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και εφαρμόσαμε όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Το παιχνίδι με το Ισραήλ θα είναι πιο δύσκολο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένες όπως ήμασταν σήμερα και να περιορίσουμε τα λάθη μας».  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια