Ακρίβου: «Θα ανέβει στην Α1 γυναικών ο Παναθηναϊκός»

Μια από τις αθλήτριες που έζησε και τη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμη να βοηθήσει προκειμένου η ομάδα να πάρει πίσω την αίγλη της είναι η Μαργαρίτα Ακρίβου, η οποία μιλάει στην «Πράσινη» για την έναρξη της προετοιμασίας του συλλόγου.

«Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι δυο και είναι εξίσου σημαντικοί. Ο πρώτος είναι φυσικά η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία και ο δεύτερος είναι να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και πολλές χαρές στους φιλάθλους μας, που έχουν πικραθεί τα τελευταία χρόνια», ήταν το πρώτο σχόλιο της 20χρονης (γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1998) φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

«Αν και είναι λίγες οι μέρες που έχουμε ξεκινήσει, ήδη κάποιος μπορεί να αντιληφθεί την ποιότητα και την δυναμική της ομάδας. Με εάν πολύ καλό προπονητικό τιμ και όχι μόνο, ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί πολύ δυνατός φέτος στην Α2 και θα πάρει την άνοδο που τόσο πολύ θέλει και επιτάσσει η ιστορία του» απάντησε η Ελληνίδα παίκτρια που φέτος ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ίδια να τονίζει: «Έχω δηλώσει από πέρυσι ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και χάρηκα πολύ που ο κόουτς με επέλεξε και για το φετινό ράστερ και θα τα δώσω όλα από πλευρά μου προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

«Ζεστό και αναλλοίωτο το κλίμα πέρσι»

Μοιραία η κουβέντα δεν θα μπορούσε να πάει και στην περσινή χρονιά όπου ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε στην ομάδα των Νεανίδων του προκειμένου να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα μπορεί να υποβιβάστηκε χωρίς να μπορέσει να πάρει κάποια νίκη (είχε 22 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) όμως οι παίκτριες πήραν εμπειρίες που όπως σχολίασε η Ακρίβου καμία δεν μπορέσει να ξεχάσει ποτέ. «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και στο πως έπρεπε να διαχειριστούμε τις συνεχόμενες ήττες. Παρόλα αυτά το κλίμα της ομάδας παρέμεινε ζεστό και αναλλοίωτο και αυτό είναι το μεγάλο μυστικό» είπε η Ακρίβου.

ΠΗΓΗ: leoforos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια