Στο καμπ του Stan Spirou στο Southern New Hampshire University οι αδελφές Γκρίτζαλη-Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο μπλογκ

Στο καμπ του Stan Spirou στο Southern New Hampshire University της Αμερικής, συμμετέχουν φέτος οι Ερη και Σοφία Γκρίτζαλη. Το πρόγραμμα διαρκεί από 16-20 Ιουλίου από τις 09:00 μέχρι τις 16:00. Οι δύο αδελφές δήλωσαν στο μπλογκ για την συμμετοχή τους τα εξής:

Έρη Γκρίτζαλη: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στο μπασκετικό καμπ που διοργανώνει ο Stan Spirou στο New Hampshire. Η εμπειρία είναι μοναδική καθώς τόσο οι προπονητές, όσο  και το πανεπιστήμιο βοηθούν στο να γίνει άψογα η διεξαγωγή των προπονήσεων αλλά και η παραμονή μας στο campus του Southern New Hampshire University».

Σοφία Γκρίτζαλη: «Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθω να βρίσκομαι άλλο ένα καλοκαίρι εδώ. Η οργάνωση, η συνεχόμενη ένταση και το υψηλό επίπεδο των αθλητών που ερχόμαστε σε επαφή είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία και ευκαιρία για καθημερινή βελτίωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν σε αυτή τη διοργάνωση και φρόντισαν την διαμονή μας στο Southern New Hampshire University».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια