H συνέντευξη τύπου των Ίκαρων Τρικάλων

Οι Ίκαροι Τρικάλων ετοιμάζονται για την δεύτερη τους σεζόν στη Γ’ Εθνική, και για αυτό το λόγο παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Ντίνα», παραθέτοντας το πλάνο τους, και τονίζοντας για μια ακόμη φορά το μότο τους, το οποίος είναι : «Τρικαλινοί αθλητές σε Τρικαλινή ομάδα».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «trikalascore.gr» η συνέντευξη τύπου έγινε παρουσία του προέδρου της ομάδας κυρίου Κώστα Σκρέτα, του γενικού αρχηγού της ομάδας κυρίου Αχιλλέα Παπαναστασίου, του προπονητή Δημήτρη Μητσιάδη, του γυμναστή Χρήστου Μπατατόλη και του αρχηγού Γιώργου Φούντα, με το βασικό σλόγκαν να είναι : «Θέλουμε την βοήθεια όλων γιατί όλοι μαζί οι Τρικαλινοί μπορούμε».

Παράλληλα παρουσιάστηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας με στόχο την προσέλκυση του Τρικαλινού φίλαθλου κόσμου μιας και η ομάδα των Ικάρων θα είναι η μόνη ομάδα που θα αγωνίζεται σε μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι:

Κώστας Σκρέτας Πρόεδρος

«Δεν θα κάνω αναδρομή στο παρελθόν θα προχωρήσω στο παρόν και το μέλλον.

Όλοι ξέρετε ότι ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ο Δημήτρης Μητσιάδης με τα περσινά του δρώμενα και με την περσινή προσπάθεια έχοντας δίπλα του τρία παλικάρια απέδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στη θέση του προπονητή των Ικάρων στην οποία έχω την τιμή να ηγούμαι και στην οποία τα κλειδιά και την νέα χρονιά θα τα έχει ο Δημήτρης Μητσιάδης.

Επειδή είναι ένας άνθρωπος αγαπητός, πράος και μορφωμένος και πάνω απ’ όλα με όρεξη για δουλειά θέλω να τον στηρίξουμε όλοι, να τον βοηθήσουμε και την νέα χρονιά και δεν σας κρύβω ότι της ομάδας είναι υψηλότεροι από την περσινή χρονιά με φόντο τις πρώτες θέσεις και αν όλα πάνε καλά και με με την βοήθεια του Θεού να κάνουμε την υπέρβαση.

Δεν είναι ο απόλυτος στόχος αλλά με την υποστήριξη των Τρικαλινών είναι εφικτός ο στόχος.

Να χαιρόμαστε τον κόουτς και να του ευχηθώ καλή χρονιά.

Σε αυτή του την προσπάθεια δίπλα του θα έχει έναν εξαίρετο επιστήμονα τον Χρήστο Μπατατόλη, θα σας πω απλά και που φαίνεται η δουλειά κάποιων ανθρώπων η ομάδα φέτος δεν είχε κανέναν μα κανέναν τραυματισμό ούτε μυϊκό σχεδόν και να γνωρίζεται ο καλός γυμναστής φτιάχνει το καλό κορμί και ο καλός προπονητής το καλό μυαλό.

Αυτό ο Χρήστος το πέτυχε και γι’ αυτό ανανεώσαμε την συνεργασία μαζί του και την νέα χρονιά.

Κάνοντας άνοιγμα στον κόσμο από φέτος σαν διοίκηση για να βοηθήσουμε την ομάδα καλέσαμε ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την ομάδα και ένας από αυτούς είναι ο Αχιλλέας Παπαναστασίου ο οποίος θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

Λόγω απουσίας εργασίας ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας θα είναι ο Φούλης Φούντας.

Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από το πάνελ ένας άνθρωπος που έχει δείξει την αγάπη του για το μπάσκετ και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερος σαν το παλιό κρασί, είναι ο Γιώργος Φούντας που και φέτος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Θα σας πω κάτι τελευταίο η ομάδα φέτος θα στηριχτεί και πάλι αποκλειστικά από Τρικαλινά παιδιά και σε δύο παιδιά που θα σπουδάζουν εδώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και εσάς τα Μ.Μ.Ε. που φέτος μας στηρίξατε και αυτή τη χρονιά σε οποιαδήποτε ενέργεια κάναμε».

Δημήτρης Μητσιάδης προπονητής

«Είναι απόλαυση να συνεργάζεσαι με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα δεν πλήττεις ποτέ κάθε μέρα είναι και διαφορετική.

Εγώ όλη τη χρονιά την απόλαυσα στα καλά του και στα άσχημα του.

Επίσης θέλω να πω ένα πράμα που τιμάει τον πρόεδρο που παρόλο είναι τόσα χρόνια στο χώρο δεν μπλέχτηκε ποτέ σε τεχνικά θέματα και τον ευχαριστώ γι’αυτό δημοσίως.

Θέλω να πω δύο πράματα ότι η ομάδα στήθηκε γύρω από τον Γιώργο Φούντα επιλογή η οποία μας δικαίωσε βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στην κατηγορία.

Πήραμε πολλά Τρικαλινά παιδιά πέρυσι και κυρίως με τον Αχιλλέα Ντούρβα όπου η ομάδα ανέβηκε πάρα πολύ.

Επίσης σε όλες τις μεγάλες νίκες παρόν ήταν και ο Σταύρος Αργύρης όπως και ο Δημήτρης Στάνκοβιτς που μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά φέτος θέλησε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία και φυσικά του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ο Φώτης Μπαρμπαρούσης ότι και να πω είναι λίγο και εφόσον εγώ συνεχίζω στην ομάδα θα είναι και ο Φώτης στην ομάδα.

Τέλος για τους μικρούς τον Θάνο και τον Θοδωρή χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε τα αποτελέσματα, όσο αυτοί γινότανε καλύτεροι τόσο καλύτερη ήταν και η προπόνηση γαι την ομάδα καθώς ήμασταν 11 άτομα.

Αφήνω τελευταίο τον Φούλη Φούντα καθώς ήταν το κλειδί για την ομάδα μπορεί ο Γιώργος να ήταν ο αρχηγός αλλά ο Φούλης ήταν το κλειδί.

Δέχτηκε να παίζει ένα δύσκολο ρόλο καθώς έμπαινε και έπαιζε ως αλλαγή και δεν έλεγε τίποτα και φυσικά ήταν ο καλύτερος παίχτης.

Έτσι κύλισε η χρόνια έχοντας τους καλύτερους συνεργάτες όπως ο Χρήστος Μπατατόλης που για μένα άλλος καλύτερος από αυτός δεν υπάρχει στα Τρίκαλα και φυσικά τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας τον Δημήτρη Ζάχο που μας βοήθησε συμαντικά όπως και οι φροντιστές με κορυφαίο τον Σάκη Μπρέλλα.

Πήρα μια απόφαση για το μέλλον της ομάδας μαζί με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε ότι το εγχείρημα που κάναμε με Τρικαλινούς παίχτες να το συνεχίσουμε..

Θα εντάξουμε παίχτες που είναι στα Τρίκαλα που ανήκουν στα Τρίκαλα και δεν θα αναγκαστούμε να πάρουμε κάποιον άλλο παίχτη.

Επίσης να ξέρεται ότι η εισήγησή μου ήταν από την περσινή την ομάδα να μείνει ο κορμός κάτι που ο πρόεδρος το έκανε και ότι εισηγήσει έχω κάνει ο πρόεδρος τις έχει υλοποιήσει.

Υπάρχουν δύο με τρία θέματα ανοιχτά επίτηδες ώστε να κινηθούμε σωστά για τα κλείσουμε.

Το πνεύμα είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που θα είναι η συνέχεια του Τρικαλινού μπάσκετ.

Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι η αφορμή για την συνέχιση του Τρικαλινού μπάσκετ.

Έχοντας το Γιώργο Φούντα στο οποίο θα χτιστεί η ομάδα γύρω από αυτόν να τον ευχαριστήσω να είναι υγιείς και να το απολαύσει».

Αχιλλέας Παπαναστασίου Γενικός Αρχηγός

«Θέλω από την μεριά μου να σας καλώς ορίσω, να πω ότι πέρυσι η ομάδα με εξέπληξε με την προσπάθειά της.

Είχα συνομιλίες με τον πρόεδρο και την πρόταση να εμπλακώ και εγώ στην ομάδα.

Η σκέψη μου είναι θέλω και εγώ μια Τρικαλινή ομάδα με Τρικαλινούς παίχτες.

Θέλω το κλειστό της μπάρας με άτομα όρθια κάτω από τις μπασκέτες,

Θέλω να δω πολλά παιδιά.

Να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους και όχι να είναι φίλαθλοι μόνο ο Κώστας Σκρέτας, ο Αχιλλέας Παπαναστασίου, Δημήτρης Μητσιάδης.

Να δημιουργήσουμε σχέσεις τιμής με τους φιλάθλους, τους χορηγούς μας αλλά και με τα Μ.Μ.Ε. σε αυτή την προσπάθεια.

Θέλουμε την ανταπόκριση του κόσμου ξεκινώντας μια καμπάνια με τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα είναι 50 ευρώ, 30 ευρώ, και 20 ευρώ για τις ευπαθείς ομάδες όπως οι άνεργοι, οι φοιτητές, οι μαθητές, οι πολύτεκνοι ώστε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο.

Είναι συμαντικό να υπάρχει συνέχιση στο Τρικαλινό μπάσκετ και το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι θέλουμε την βοήθειά σας να δείξουμε ότι η καθημερινότητα θα είναι ρεαλιστική οικογενειακή και θέλουμε την βοήθεια σας να γίνουμε ένα με την Τρικαλινή κοινωνία και να πάμε ένα βήμα παραπάνω και όχι να βιαστούμε να φτάσουμε παραπάνω.

Σας ευχαριστώ και ελπίζω σε μία καλή χρονιά και συνεργασία».

Γιώργος Φούντας Αρχηγός

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση όλη αυτή τη χρονιά πετύχαμε πράματα φέτος τα οποία ούτε εγώ ίδιος πίστευα τελικά με τις συζητήσει που είχαμε με τον προπονητή μα έλεγε από την αρχή της χρονιάς θα πάμε καλά και όπως αποδείχθηκε σε μια δύσκολη χρονιά καταφέραμε την παραμονή της ομάδας και την νέα χρονιά στην Γ’ εθνική.

Θέλω να ευχηθώ εκτός από την δική μου οικογένεια και την οικογένεια της ακαδημίας να υπάρχουν στο γήπεδο παιδιά και με παιδιά όλων των ακαδημιών καθώς σε αυτόν τον τομέα υπάρχει μεγάλο κενό και πρέπει να καλυφθεί.

Πρέπει να τρέξουμε όλοι να εμπλουτίσουμε την ομάδα με νέα Τρικαλινά παιδιά ώστε να βγάλουμε καινούργια πράματα και να φτάσουμε στα επίπεδα της Α2 και μετά της Α1 κατηγορίας κάποιου μπάσκετ επιπέδου.

Αυτό που λέω πάντα σε όλους ακόμα και ένα ευρώ που εισπράττεις πρέπει να είσαι επαγγελματίας το λέω στα παιδιά, τους συμπαίκτες μου από την ώρα που μπαίνει μέσα στο παρκέ πρέπει να είσαι επαγγελματίας πολύ περισσότερο στα παιδιά που εκπαιδεύουμε σε αυτή την πόλη. Σας ευχαριστώ πολύ.

Να σημειώσουμε ερώτηση για την αλλαγή έδρας ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σκρέτας ήταν ξεκάθαρος ότι η ομάδα θα αλλάξει έδρα μόνο όταν η ομάδα θα ανέβει στην Α2 κατηγορία μέχρι τότε θα παίζει στο κλειστό της Μπάρας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια