Με την Σπαρτάκ Νόγκινσκ για το Euro Cup η Νίκη Λευκάδας- Με Βίσλα Κρακοβίας για τα προκριματικά της Euroleague ο Ολυμπιακός

Η Νίκη Λευκάδας, θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Νόγκινσκ για το Euro Cup Γυναικών. Αυτό έβγαλε η κληρωτίδα της FIBA σήμερα στο Μόναχο. Αν η ελληνική ομάδα προκριθεί τότε θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο και το έργο της θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), την ΜΒΑ Μόσχας (Ρωσία) και την Ενέργα Τόρουν (Πολωνία).

H FIBA έχει χωρίσει τις ομάδες σε δύο περιφέρειες με γεωγραφικά κριτήρια στη φάση των ομίλων.

Προκριματική Φάση

1.Γκντίνια (Πολωνία)-Ορμάν Γκεντζίκ (Τουρκία)
2.Σπαρτάκ Νόγκινσκ (Ρωσία)-Νίκη Λευκάδας (Ελλάδα)
3.Νάντ Ρεζέ (Γαλλία)-Λιέζ Πάνθερς (Βέλγιο)
4.Ναμίρ (Βέλγιο)-Λόιντεκ Γκερνίκα Μπιζκάια (Ισπανία)

*Ο πρώτος προκριματικός αγώνας θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου στη Λευκάδα και ο δεύτερος στις 12 Οκτωβρίου στην Ρωσία.

Με Βίσλα Κρακοβίας για τα προκριματικά της Euroleague ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βίσλα Κρακοβίας στα προκριματικά της Euroleague, σε δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν ένα εισιτήριο για την Regular Season της διοργάνωσης.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/7) στο Μόναχο «έβγαλε» την Βίσλα Κρακοβίας στον δρόμο του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Πολωνίας στις 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, ενώ το δεύτερο ματς θα γίνει στις 12 του ίδιου μήνα, στην έδρα του συλλόγου της Κρακοβίας.

Σε περίπτωση που επικρατήσει της Βίσλα, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει μία θέση στη Regular Season της Euroleague, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες εκπροσωπήθηκαν στη κλήρωση από τους Παναγιώτη Φασούλα και Εύη Δημητράτου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια