Συντρίδης και Πούλιος στον Ολυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά στον Oλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου και προχωρούν οι μεταγραφικές κινήσεις με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου. Δύο ακόμα αθλητές αποκτήθηκαν και θα φοράνε την φανέλα της ομάδας.

Πρόκειται για τον Σάββα Συντρίδη, έναν αθλητή με πολύ μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε εθνικές κατηγορίες αλλά και στις τοπικές. Διακρίνεται τόσο για τις μπασκετικές του ικανότητες αλλά και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα για τον οποίο σε όποια ομάδα έχει αγωνιστεί μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Αγωνίζεται με πάθος, παλεύει πολύ για την νίκη, και αυτός είναι ο λόγος που ταίριαξε αμέσως με τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Ηλιάδη αφού έχουν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. 

Επίσης, αθλητής του συλλόγου είναι και ο Αγης Πούλιος, ένας γηγενής αθλητής που ενώ έρχεται για πρώτη φορά στην ομάδα φέτος είναι σαν να έχει αγωνιστεί στο σύλλογο χρόνια. Είναι γεννημένος το 1997 κι έχει αγωνιστεί στον Αίαντα Ευόσμου και στην Ευκαρπία τόσο στην ομάδα νέων όπως και στο ανδρικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια