Μεγάλη επιτυχία και... ηχηρά ονόματα στο καμπ του Αθλου Αλεξάνδρειας-Φωτορεπορτάζ

Μια γεμάτη από δράση και συμμετοχή ημέρα ήταν η χθεσινή, τελευταία της δεύτερης περιόδου του πέμπτου καμπ που διοργάνωσε η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας.

Ξεχωριστές ασκήσεις δύναμης και εκρηκτικότητας από τον έμπειρο γυμναστή επαγγελματικών ομάδων και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης του Άθλου, Άρη Ταρπάγκο, τελικοί 3vs3 και διαγωνιστικών παιχνιδιών, επίσκεψη της αθλήτριας και αρχηγού της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Ανθούλας Ταρπάγκου, απονομές διπλωμάτων και δώρων γέμισαν με εμπειρίες και αναμνήσεις τα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ.

Ξεχωριστή στιγμή το παιχνίδι ανάμεσα στους ALL STAR του καμπ με τους προπονητές που εξελίχθηκε σε απόλυτο ντέρμπι. Εκπληκτική η συμμετοχή των παιδιών και στη δεύτερη περίοδο με πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και βελτίωσε σίγουρα τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στο προπονητικό επιτελείο (Αγγέλης, Χατζηκυριακίδης, Βρογκιστινός, Ταρπάγκου, Πιτσαρή, Πεχλιβάνος, Σιτσάνης) που έδωσε μεγάλη ώθηση και κατεύθυνε με μαεστρία τις προσπάθειες των παιδιών.

Ο Α.Σ. Ακαδημία Αλεξάνδρειας Άθλος εκφράζει τις ευχαριστίες του στα παιδιά που γέμισαν με την παρουσία τους και τις δύο περιόδους συμμετοχής, στους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν για πέμπτη χρονιά λειτουργίας το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Άθλου και τους παρακάτω χορηγούς για την ουσιαστική βοήθειά τους στη φετινή διοργάνωση:

Αρτοποιείο «Το σπιτικό», αρτοποιείο «Πινακωτή», τυροκομικά προϊόντα «Το παραδοσιακό», αρτοζαχαροπλαστείο Γκλαβινας, κάβα Πεκιαρίδου, νερά Ζαγόρι, Εξαρχόπουλος σούπερ μάρκετ, welcome stores Τσιαπανίτης, cap sports, home creations είδη προικός.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύ σημαντική βοήθεια και την καθημερινή παρουσία του. Τέλος ευχαριστεί τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία που παρέχει. Ραντεβού πλέον στο δεύτερο μέρος του καμπ και της καλοκαιρινής δράσης που περιλαμβάνει την κατασκηνωτική περίοδο στην κατασκήνωση YUPPI CAMP στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 17-24 Αυγούστου 2018.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια