Άλλη μία (;) χρόνια για Φωτιάδη στους Γαλάζιους-Ανανέωσαν άλλοι οκτώ και έπεται συνέχεια

Δεν κρέμασε τελικά την φανέλα ο πολύπειρος πλέι μέικερ και αρχηγός των Γαλάζιων, Φωτιάδης και η παραμονή του στην ομάδα για μια ακόμη σεζόν προσθέτει εμπειρία και ωριμότητα στο παιχνίδι της και αποτελεί βασικό εχέγγυο για την εξέλιξη και των νέων παικτών που θα στελεχώσουν την επόμενη σεζόν τους Γαλάζιους.

Για τρίτη σερί σεζόν συνεχίζει ο έμπειρος σουτέρ Στέργιος Λέντης που… ανδρώθηκε στο «Ιβανώφειο» και την περσινή σεζόν ως τον τραυματισμό του ήταν πρώτος στα τρίποντα στον ανατολικό όμιλο.

Συνεχίζουν και οι Μπασδάνης, Κουσίδης που προσέφεραν πολλά στη θέση «2», καθώς και ο πύργος της ομάδας Ορέστης Χαλκιάς που είχε μεγάλη άνοδο στην απόδοση του στο κλείσιμο του πρωταθλήματος .

Σαχμπατιάν, Μπελτές και Βολίδης στα 20 τους είναι πλέον οι «παλιοί» της ομαδας και αναμένεται να έχουν κομβικό ρόλο τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στην ομάδα νέων.

Μαζι τους συνεχίζουν στην ομάδα για δεύτερη σεζόν οι Ξυγωνάκης, Τζικόπουλος, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να… ξεκαθαρίσει το τοπίο, για τους υπόλοιπους παίκτες και να ανακοινωθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν αίσθηση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια