Παραμένει στον πάγκο της Νίκης Βόλου ο Πρέκας-Ανακοινώθηκαν Γιωτόπουλος, Τάσσος και Φρούσκλιας-Φωτορεπορτάζ

Η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ακόμη ανακοίνωσε την συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.  Ο Βολιώτης guard (26, 1.87) επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική και την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, όπου ήταν πρώτος πασέρ και τρίτος σκόρερ.

Επίσης ανακοίνωσε την συμφωνία με τον αθλητή Φώτη Τάσσο για την ερχόμενη σεζόν.  Ο Φώτης (30, 1.98) επιστρέφει στον Βόλο και τη Νίκη, μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την ομάδα του Α.Ο. Αγρινίου και θα ενισχύσει την ομάδα κάτω από την ρακέτα καθώς αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Τέλος ανακοίνωσε την συμφωνία με τον αθλητή Μιχάλη Φρουσκλιά για την ερχόμενη σεζόν. Ο πολύπειρος Βολιώτης αθλητής (31, 1.98) ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στην ομάδα μας, έχει αγωνιστεί στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας και έχει υπάρξει βασικό μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων.

Μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις από 1 έως 4 και είναι γνωστός για την έφεση του στο σκοράρισμα. Πέρσι ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές στην άνοδο του Οίακα Ναυπλίου στην Β’ Εθνική και την χρονιά που έρχεται θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στην προσπάθεια της Νίκης Βόλου για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια