Κεραμιδάς και Αγγέλου στο τεχνικό επιτελείο της ΜΕΝΤ

Στη μεγάλη «οικογένεια» της ΜΕΝΤ ανήκουν ο Άγγελος Κεραμιδάς και ο Σπύρος Αγγέλου, που θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή της αντρικής ομάδας και της Κ20, Γιώργου Καραμουσαλίδη.

Παράλληλα με τη βασική τους δράση, ο μεν Άγγελος Κεραμιδάς, θα αναλάβει και ως προπονητής του εφηβικού τμήματος και της under 20, ενώ ο Σπύρος Αγγέλου θα είναι και στα τμήματα υποδομής.

Λίγα λόγια για τη μέχρι σήμερα πορεία τους:

Άγγελος Κεραμιδάς


Σαν αθλητής έχει αγωνιστεί στη ΜΕΝΤ, το ΒΑΟ και τον ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην προπονητική της Καλαθοσφαίρισης. Από το 2009 εργάζεται ως προπονητής σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης. Έχει προπονήσει όλα τα επίπεδα ηλικιών τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Θερμαϊκό Θέρμης, στον Ηρακλή, στον Άρη, το Ναύαρχο Βότση, τη GBA, ενώ την περασμένη χρονιά βρισκόταν ξανά στο πλευρό του Γιώργου Καραμουσαλίδη, στην ομάδα της Γέφυρας στη Β Εθνική κατηγορία ανδρών.

Σπύρος Αγγέλου



Απόφοιτος του Σ.Ε.Φ.Α.Α-  Α.Π.Θ, με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης, διπλωματική στα «Ανθρωπομετρικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά νεαρών καλαθοσφαιριστών/στριών, «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» αλλά και κατεύθυνση προπονητικής. Έχει κάνει διατριβή στην επίθεση pick and roll, αλλά και στις διαφορές ανάμεσα στις κατηγορίες εφήβων, νέων ανδρών και ανδρών στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2017! Παράλληλα έχει αποτελέσει coaching staff στους Μαχητές-Δόξας Πεύκων (Α’2) 2015-2017 αλλά και στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Β’) 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια