Τσαγκρώνης-Γολέμης: «Με θυσίες κρατάμε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ»

Τη συμβολή των σωματείων όλων των κατηγοριών στη διατήρηση του ελληνικού μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο επισήμαναν τα στελέχη της ΕΟΚ στο περιθώριο της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Οι στιγμές είναι δύσκολες, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε. Φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι αυτό του εργόσημου των διαιτητών και της γραμματείας. Στην πρώτη συνάντηση που έγινε με τον υφυπουργό τέθηκαν τα ζητήματα αυτά. Μπορεί κάποιος να παραβλέψει το κόστος, αλλά δεν είναι αυτό. Μέχρι και το τελευταίο σωματείο της Δ’ Κατηγορίας θα πρέπει να έχει πλέον λογιστήριο. Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για να μαζέψουμε χρήματα. Στα περισσότερα σωματεία υπάρχουν 2-3 άτομα. Είναι ένα σοβαρό ζήτημα, ζητάμε τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σας και θα πρέπει να δούμε πώς α το αντιμετωπίσουμε. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Είχατε ζητήσει να γίνει νωρίς η κλήρωση για να κάνετε τον προγραμματισμό σας και το κάναμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».

Αριστείδης Γολέμης (Β’ Αντιπρόεδρος ΕΟΚ-Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων): «Δυστυχώς είναι μια πολύ δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας. Ορίσαμε νωρίτερα την κλήρωση. Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειές σας να κρατάμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Από τις ομάδες σας προέρχονται όλα τα ταλέντα που καταξιώνονται. Μακάρι να βλέπαμε περισσότερους Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται. Με κόπους και θυσίες που κάνετε και κάνουμε κρατάμε το ελληνικό μπάσκετ ψηλά στην Ευρώπη και παγκοσμίως».

*Πριν την έναρξη της διαδικασίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια