11 Ιουλ 2018

Χότζα, Μπαγκντασαριάν, Γιαννούλης στον ΒΑΟ-Ανανέωσε ο Βουνάκης-Αποδεσμεύονται δέκα παίκτες-Φωτορεπορτάζ

Σημαντική προσθήκη θεωρείται ο Ερμίρ Χότζα για την ανδρική ομάδα του ΒΑΟ. Αγωνίζεται στις θέσεις 3,4 είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο και το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει πολύ στις δυνατότητες του. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Καστοριά, Μαχητές Πεύκων και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα του ΔΑΣΩ. Το ΔΣ του Βυζαντινού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΑΣ Καστοριάς για  την παραχώρηση του αθλητή της.

Eμπειρία στην ρακέτα αναμένεται να προσφέρει ο Αντρέι Μπαγκντασαριάν, που με ύψος 1,98 θα κληθεί να βοηθήσει και να προσφέρει στον απαιτητικό ρόλο των θέσεων 4,5.

Ακόμη ο ΒΑΟ καλωσορίζει τον Στέλιο Γιαννούλη στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας. Ο αθλητής είναι φοιτητής της πληροφορικής στο Α.Π.Θ. και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Εκτός από την ομάδα της πόλης του αγωνίστηκε στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων και στον Ιωνικό Διαβατών. Θα στελεχώσει τις θέσεις 3,4.

Ο Άλκης Βουνάκης θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας στην νέα κατηγορία. Τέλος αποδεσμεύονται οι Καρούζος Ιωάννης, Ζηκούλης Νικόλαος, Παπανικολάου Αντώνιος, Χατζηκωνσταντίνου Γεώργιος, Παπαευαγγέλου Γεώργιος, Καραγιαννίδης Θεοχάρης, Χριστοδούλου Θεοχάρης, Παρμακόγλου Νικηφόρος, Χατζησάββας Άγγελος και Δουμιάς Νικόλαος.

«Τους ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή τους στην κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και αθλητικό επίπεδο», καταλήγει η ανακοίνωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :